Tekninen isännöitsijä
Jyväskylän Nuoriso- ja Palveluasunnot JNP ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2018

Haemme vakituiseen työsuhteeseen sinua asiakasystävällinen ja luotettava tiimin täydentäjä.

Tulet toimimaan teknisenä isännöitsijänä osana kokonaisvaltaista vuokraustoimintaa, rakennuttamista ja tiimiämme, jossa tehtävänä ovat erilaiset asuntojen ja kiinteistöjen kunnossapito, korjaushankkeet, rakennuttaminen ja muut teknisen isännöitsijän tehtävät.

Odotamme sinulta itsenäistä työskentelyotetta, asiakaspalveluasennetta, kokemusta korjausrakentamisesta sekä uudistuotannosta. Lisäksi toivomme hyviä esimiestaitoja, tarkkuutta ja huolellisuutta. Tekninen koulutus, esim. rakennusmestarin tai kiinteistönpitoinsinöörin ja alan muut tutkinnot katsotaan eduksi. Tehtävien hoitaminen edellyttää myös avointa ja kiinnostunutta asennetta sähköisiä tietojärjestelmiä ja uuden opettelua kohtaan. Edellytämme omaa autoa.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen. Taustatukea päivittäiselle työllesi antaa mm. asuntotoimiston ja remontti- ja kunnossapidon henkilökunta, taloushallintopalvelun isännöintitoimisto, yhtiön hallitus sekä JNP Oy:n toimitusjohtaja. Varmistamme toimintatavat, jolloin teknisenä isännöitsijänä voit keskittyä tehokkaasti omaan työtehtävääsi. Toivomme, että olet hyvä tiimipelaaja ja pystyt työhön perehdyttämisen jälkeen itsenäiseen työskentelyyn ja vastuulliseen työntekoon.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkoomme, lähetä hakemus 16.9.2018 mennessä sähköpostiosoitteeseen anna-maija.aliranta@jnp.fi tai postitse osoitteeseen Jyväskylän Nuoriso- ja Palveluasunnot JNP ry, Hannikaisenkatu 10, 40100 Jyväskylä. 

 

 

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1172653
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: Hannikaisenkatu 10, 40100 Jyväskylä
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Jyväskylä
  • Lisätietoja antaa: Puheenjohtaja Pertti Reinikainen puh. nro 0500 644 911 (arkisin klo 8-16) ja Anna-Maija Aliranta puh. 040 5241 709 (arkisin klo 8-16).