(Poistunut julkaisusta)

Tekninen isännöitsijä
Inno Isännöinti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2018

Inno Isännöinti Oy hakee palveluhenkistä ammattitaistoista teknistä isännöitsijää kasvavaan ja kehittyvään kiinteistöjohtamisen asiantuntija- ja isännöintiyritykseen.

Liiketoimintamme kasvaa ja etsimme joukkoomme ammattitaitoista ja palveluhenkistä teknistä isännöitsijää vakituiseen työsuhteeseen Espoon Keilaniemeen. Olemme vahvassa kasvussa oleva isännöinnin ja kiinteistöjohtamisen asiantuntijayritys, joka tarjoaa laadukkaita isännöinnin ja kiinteistöjohtamisen palveluja asunto-osakeyhtiöille sekä kiinteistöosakeyhtiöille. Tavoitteenamme on kehittää moderneja isännöinnin toimintatapoja, sekä tarjota vahvaan kiinteistöalan osaamiseen ja ammattitaitoon perustuvia palveluita. Näkemyksemme mukaan suunnitelmallinen hakeutuminen perinteisestä isännöinnistä kohti moderneja toimintatapoja luo pohjaa uudelle kiinteistöjohtamiselle sekä asiakkaita, että palvelutoimittajia hyödyttävällä tavalla.

Mitä sinulta toivomme?

Olet proaktiivinen ja asioihin positiivisesti suhtautuva oman alasi ammattilainen. Olet tarkka ja suhtaudut tehtäviisi tarvittavalla ammattitaidolla ja –ylpeydellä.

Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä avuliasta ja ystävällistä asennetta, jotka kuuluvat perusluonteeseesi. Kehitämme jatkuvasti toimintaprosessejamme ja odotamme, että olet sitoutunut toimimaan yhteisten toimintamallien mukaisesti, sekä tuomaan näkemystäsi ja kokemustasi kiinteistöjohtamisen kehittämiseen.

Odotamme sinulta kiinteistöalan teknistä osaamista. Peruskoulutukselta toivomme sinun olevan rakennusinsinööri tai rakennusmestari. Vastaavasti voit olla myös kokenut rakennusalan ammattilainen monipuolisella kokemuksella.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän sekä näköalapaikan uusine mahdollisuuksineen kiinteistöjohtamisen asiantuntijapalveluihin erikoistuneessa kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Työntekijöillämme on mahdollisuus kehittää henkilökohtaista osaamistaan. Ennen kaikkea tarjoamme dynaamisen ja viihtyisän työympäristön mahtavine työkavereineen -- meille on hauska tulla töihin!

Tarjoamme viihtyisät toimitilat hyvien liikenneyhteyksien varrelta. Toimistolle pääsee hyvin sekä omalla autolla että julkisilla yhteyksillä. Edellytämme omaa autoa.

Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.