(Poistunut julkaisusta)

Tekninen isännöitsijä
Realia Isännöinti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Tekninen yksikkömme kaipaa lisäresurssia ja etsimme Järvenpään toimistollemme ammattitaitoista

TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ

huolehtimaan osaltaan asiakkaidemme teknisten prosessien laadukkuudesta

Realia Isännöinnin Järvenpään toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla kävelykatu Jannen varrella Sibeliuksenkatu 19:ssa. Olemme auktorisoitu toimisto ja isännöimme asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä. Toimistossamme työskentelee vastaavan isännöitsijän lisäksi kuusi hallinnollista isännöitsijää, kaksi teknistä isännöitsijää ja kiinteistösihteereitä.

Tehtäviisi kuuluvat vauriokartoitukset ja erilaiset rakennustekniset tarkastuspalvelut. Vastaat korjaus- ja muutostyöilmoitusten käsittelystä sekä osallistut huoneistomuutostöiden valvontaan.

Olet innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä, johon myös annamme tukea. Pohjakoulutuksesi on tekninen; rakennus- tai kiinteistönpidon insinööri, rakennusmestari tms. Toimintaotteeltasi olet avoin, oma-aloitteinen, itsenäinen ja sinulla on hyvät esiintymis- ja vuorovaikutustaidot. Tehtävä edellyttää lisäksi sujuvaa kirjallista raportointikykyä. Asiakaskeskeinen työskentely on sinulle itsestäänselvyys. Aiempi kokemus rakennustyön valvontapalveluista, kosteusmittauksista tai vauriokatselmuksista katsotaan tehtävää täytettäessä eduksi.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen. Taustatukea päivittäiselle työllesi antaa lisäksi muun muassa yrityksen talouspalvelut sekä yhtenäiset työkalut ja toimintatavat, jolloin isännöitsijänä voit keskittyä tehokkaasti omaan ydintehtävääsi. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 31.7.2018 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?d7bf276c. Lisätietoja tehtävästä antaa 20.7. asti tekninen isännöitsijä Toni Suorsa p. 040 – 868 1920 tai toni.suorsa@realia.fi