(Poistunut julkaisusta)

Tekninen isännöitsijä
Realia Isännöinti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018
Turun yksikkömme kaipaa teknistä osaajaa huolehtimaan osaltaan asiakkaidemme teknisten prosessien laadukkuudesta ja etsimme toimistollemme ammattitaitoista ja aktiivista
TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ
Tehtävässäsi tuotat teknistä faktatietoa päätöksenteon tueksi; ohjaat ja valvot asiakkaidemme etua teknisissä prosesseissa.
Toteutat asunto-osakeyhtiökohteiden rakennusteknisiä tarkastuksia ja kartoituksia, huoneistotarkastuksia, märkätilakartoituksia sekä kosteusmittauksia. Vastaat osakasmuutostöiden käsittelystä ja töiden valvonnasta.  Valvot pienkorjaushankkeita, sekä suurempien peruskorjaushankkeiden suunnittelua, kilpailutusta ja toteutusta. Toimit yhtiön teknisenä edustajana rakennushankkeissa. Toimit tiiviissä yhteistyössä toimiston muiden isännöitsijöiden kanssa ja palvelet asunto-osakeyhtiöitä Turun alueella.
Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus esim. rakennusmestari tai insinööri). Lisäksi eduksi katsotaan, kun omaat aiempaa kokemusta rakennusalalta. Olet innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä, johon myös annamme tukea. Eduksesi katsotaan rakennusalan yleisten sopimusehtojen ja rakentamismääräyskokoelmien tuntemus, rakennusfysiikan ja –tekniikan osaaminen, sekä kyky itsenäisesti tunnistaa ja selvittää monimutkaisia rakennusten vaurioprosesseja.
Työsi koostuu sekä pienemmistä yksittäisistä tehtävistä, että isommista kokonaisuuksista; tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä organisointi- ja priorisointitaitoja, itsenäistä työskentelyotetta, paineensietokykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja –halua. Tehtävä edellyttää lisäksi sujuvaa kirjallista raportointikykyä. Asiakaskeskeinen työskentely on sinulle itsestäänselvyys ja osaat johtaa prosesseja.
Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän, nykyaikaiset työkalut sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen. Turun toimistossamme työkavereinasi työskentelee tiimi isännöintialan ammattilaisia; isännöitsijöitä ja kiinteistösihteereitä.  Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.
Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 27.6.2018 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?93741210.  Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Erkki Lindroos, erkki.lindroos@realia.fi tai p. 010 228 7057.