(Poistunut julkaisusta)

Tekninen Isännöitsijä
Badenoch & Clark

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018
Isännöintiverkko Oy tarjoaa laadukasta ja ihmisläheistä isännöinnin kokonaispalvelua pääkaupunkiseudulla. Yrityksemme juuret ulottuvat aina 70-luvulle asti, josta on vieläkin voimassa olevia asiakkuuksia. Pidämme huolta yli 300 taloyhtiöstämme kuin omasta kodistamme. Olemme vahvasti läsnä asukkaiden ja osakkaiden arjessa - juuri uusituista toimipisteistämme kaksi on Helsingissä, kaksi Espoossa ja yksi Kirkkonummella. Yhdessä olemme parhaita; olemme ammatistamme ylpeitä ja työhömme sitoutuneita ammattilaisia. Teemme työtä sen eteen, että asiakkaillamme on kotonaan kiva olla. Monipuoliset teknisen isännöinnin palvelut tarjoavat asiakkaillemme merkittävää lisäarvoa.

Haemme nyt asiakkaallemme Isännöintiverkko Oy:lle vakituiseen tehtävään

TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ

Asiakkaamme Isännöintiverkko Oy:n toiminnan kasvaessa haemme nyt ammattitaitoista teknistä isännöitsijää vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä tulee sijoittumaan Isännöintiverkon Helsingin toimipisteeseen Lauttasaareen.

Olet rakennus- ja/tai talotekniikan ammattilainen. Toimit itsenäisellä työotteella, omaat vahvan paineensietokyvyn ja osaat tarvittaessa tehdä priorisointia eri työtehtävien välillä. Toimit luontevasti taloyhtiöiden hallitusten, osakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Laadukas asiakaspalvelu on isossa osassa työnkuvaasi. Viestintätaitosi ovat hyvät ja teet mielelläsi myös kirjallisia tehtäviä ja hallitset raportoinnin. Huolehdit kumppaniverkostoistasi tehden aktiivista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Isännöintiverkossa kehitämme parempia toimintatapoja jatkuvasti ja haluamme toimia alan edelläkävijöinä- toivommekin että olet positiivinen tiimipelaaja joka nauttii työskentelystä myös muutoksien keskellä.

Kokemus isännöintiyrityksessä työskentelystä ja erilaisten korjausrakentamishankkeiden esim. linjasaneerausten läpivienneistä auttaa tehtävässä menestymisessä. Toivomme että sinulta löytyy insinööritutkinto työssäsi mahdollisimman hyvin menestyäksesi.

Tehtäviisi kuuluu mm. Isännöintiverkon asiakasyhtiöiden huoneistojen muutostöiden käsittely ja yhtiöiden kunnossapidon suunnittelu. Hoidat myös urakoitsijoiden kilpailutuksia, korjausten teettämisiä sekä erilaisia projektinjohto- ja valvontatehtäviä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen, vakituisen tehtävän sekä kilpailukykyisen palkkauksen vakavaraisessa yrityksessä. Työstään innostunut ammattilaisten tiimi odottaa Sinua joukkoonsa!

Jätäthän ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.badenochandclark.fi. Hakuaika päättyy 18.2.2018. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian- tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Valitulle henkilölle tullaan mahdollisesti suorittamaan suppea turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Badenoch & Clarkin rekrytointikonsultti:
Heidi Haikonen p: 050 3600 160.