(Poistunut julkaisusta)

Tekninen isännöitsijä
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2017
Jyvässeudun Kiinteistöpaletti Oy on vuonna 1983 perustettu auktorisoitu ja auditoitu isännöintitoimisto (ISA), joka vastaa asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnistä Jyvässeudun alueella. Yrityksessä työskentelee 8 isännöitsijää ja 5 taloushallinnon ammattilaista ja vastaamme noin 150 asunto- ja kiinteistöosakeyhtiön isännöintipalveluista. Yrityksen toimisto sijaitsee Jyväskylän keskustan läheisyydessä os. Sepänkatu 14 B 14. Lisää os. www.jskipa.fi

Haemme palvelukseemme

TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ

Hoidat pääasiassa teknistä isännöintiä, mutta myös hallinnollista isännöintiä työskennellen sinulle nimettyjen asunto-osakeyhtiöiden vastuullisena isännöitsijänä. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden isännöitsijöiden ja taloyhtiöiden hallitusten kanssa. Vastaat osakkaiden muutostyöilmoitusten käsittelystä sekä osallistut huoneistomuutostöiden valvontaan. Osallistut myös taloyhtiöiden korjaushankkeiden valmisteluun ja organisointiin yhdessä urakoitsijoiden kanssa. Työnkuvastasi voidaan sopia vielä tarkemmin osaamisesi ja aiemman kokemuksesi pohjalta.

Toivomme, että:
- Sinulla on tekninen peruskoulutus (rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin amk-tutkinnot katsotaan eduksi). Aiempi kokemus rakennustyön valvontapalveluista, kosteusmittauksista tai vauriokatselmuksista katsotaan tehtävää täytettäessä myös eduksi.
- Työskentelet mielelläsi niin tiimin jäsenenä kuin itsenäisenä asiantuntijana
- Olet työstäsi innostunut ja motivoitunut henkilö

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Hyviä vuorovaikutustaitoja, ajankäytön hallintaa sekä jämäkkää ja itsenäistä otetta työhön
- Sujuvaa kirjallista raportointikykyä ja projektinjohto-osaamista

Tarjoamme:
- Mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen vakavaraisessa paikallisessa isännöintiyrityksessä
- Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi edelleen
- Iloisen ja energisen työyhteisöntuen
- Hyvät henkilöstöedut

Tervetuloa joukkoomme!

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAM Finland Oy:n kanssa, joten voit toimittaa hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen viimeistään 26.9.2017 (Hakuaikaa jatkettu) joko järjestelmämme kautta

www.temp-team.fi - Avoimet työpaikat - Tekninen isännöitsijä

tai sähköpostitse
jukka.rajalin@temp-team.fi otsikolla "Tekninen isännöitsijä".

Käsittelemme hakemuksesi luottamuksellisesti ja olemme yhteydessä hakijoihin viimeistään hakuajan päätyttyä. Tarvittaessa lisätietoja voit kysyä sähköpostitse jukka.rajalin@temp-team.fi.