(Poistunut julkaisusta)

Tekninen isännöitsijä, Martinlaakson Huolto
Martinlaakson huolto

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019

Etsimme Martinlaakson Huoltoon teknistä isännöitsijää vakituiseen työsuhteeseen. Kaikki kohteesi sijaitsevat lyhyen etäisyyden päässä toisistaan Martinlaakson alueella. Pääset työskentelemään tehokkaasti tehtäväsi ilman, että istut ruuhkassa vaihtaessasi kohdetta!

Teknisen isännöitsijän tehtäviin kuuluu huoneisto- ja kiinteistökorjausten toteuttaminen. Osallistut korjausten suunnitteluun, päivittäisten vika- ja vahinkotapausten selvittämiseen sekä korjaustoimenpiteiden teettämiseen kustannustehokkaasti ja asiakaslähtöisesti. Kilpailutat urakoita ja olet myös itse tarvittaessa saneerauskohteissa valvomassa työn toteutusta. Toimit asiantuntijana niin asukkaille kuin myös ulkoisille sidosryhmille.

Onnistumista tehtävässäsi helpottaa, jos sinulla on:

• Aikaisempaa kokemusta teknisen isännöitsijän tehtävistä

• rakennusmestarin tai rakennus-/LVI-insinöörin koulutus

• kokemusta korjausten teettämisestä sekä riittävää teknistä osaamista ja kustannustietoutta korjausrakennushankkeista ja niiden kilpailuttamisesta

Tehtävässäsi tarvitset sujuvan suomen kielen taidon lisäksi hyvää englannin kielen taitoa.

Pääset osaksi tiivistä työyhteisöä, joka on sekoitus asiantuntijuutta ja huumorintajua. Työajat ovat joustavia ja tarvittaessa voit pitää myös etätöitä. Toimipiste on hyvien kulkuyhteyksien varrella ja työkohteisiin pääset liikkumaan nopeasti vaikka pyörällä!

Lisätietoja antaa tarvittaessa Kristiina Vormala (040 837 4019) Barona Engineering’ilta, parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.