Tekninen isännöitsijä, Lavicon tekniset palvelut Oy, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2020
Lavicon on osa United Foundersia, kokeneiden rakennusalan osaajien yhteenliittymää, joka tarjoaa kiinteistöalan asiantuntijapalveluita kattavasti niin rakentamiseen kuin ylläpitoonkin. Etsimme nyt Laviconille teknistä isännöitsijää monipuoliseen työtehtävään isännöinnin, rakennustyömaavalvonnan sekä projektiluontoisten tehtävien pariin. Tarjoamme sinulle osaamisesi mukaan räätälöitävän roolin, United Foundersin osaavien ammattilaisten tarjoaman tuen sekä mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi haluamaasi suuntaan. Haemme tehtävään henkilöä, jolla on aiempaa työmaa- ja/tai valvontakokemusta, hyvät yhteistyötaidot sekä selkeä ulosanti niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Lue tarkemmin tehtävästä alempaa ja jätä hakemuksesi!
KUVAUS
Teknisenä isännöitsijänä pääset monipuoliseen ja osaamisesi mukaan räätälöitävään työhön, missä sinulla on tilaisuus vaikuttaa tehtäviisi. Työsi koostuu etenkin isännöintitehtävistä, työmaavalvontakäynneistä sekä erilaisista raportointi- ja kuntokartoitustehtävistä. Lavicon on osa United Foundersia, missä osaamistasi arvostetaan. Mikäli sinulla onkin jokin tietty rakennusalan erityisosaamisalue, kuulemme siitä mielellämme lisää, sillä haluamme tukea sinun ammatillista kehittymistäsi parhaamme mukaan!

Tarjoamme


* Monipuolisen työnkuvan sekä mahdollisuuden vaikuttaa siihen
* Käytännön tuen työssäsi menestymiseksi sekä mukavat työkaverit
* Mahdollisuuden päästä osaksi monipuolista asiantuntijaverkostoa

TYÖNKUVA
Työsi tarkempi sisältö määrittyy osaamisesi mukaan, pitäen sisällään teknisen isännöinnin, rakennustyömaavalvonnan sekä muut projektiluontoiset tehtävät.

Työtehtäviäsi saattavat olla esimerkiksi:
* Taloyhtiön rakennusteknisten ongelmien ratkaiseminen
* Erilaiset tutkimukset (kuten kosteusmittaukset ja kuntokartoitukset)
* Yhteydenpito ja palaverit taloyhtiöiden ja isännöintitoimistojen kanssa
* Urakkakilpailuttamiset
* Työmaakäynnit, kokoustaminen sekä raportointi
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Toivomme sinulta relevanttia koulutustaustaa, esimerkiksi rakennusinsinöörin tutkintoa. Sinulla on aiempaa työmaakokemusta sekä käytännön ymmärrystä työmaalla toimimisesta. Koska työsi on hyvin vuorovaikutteista, toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja. Arvostamme rentoa asennetta yhdistettynä tarkkaan ja huolelliseen työnjälkeen! Työkielesi on pääosin suomeksi, minkä lisäksi odotamme sinulta hyvää englannin kielen taitoa. Kokemus työmaavalvonnan tehtävistä sekä isännöinnin parista nähdään isona etuna. Onko sinulla jotakin muuta erityisosaamista rakennusalalta? Kerro siitä meille hakemuksessasi!

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen joko Academic Workin tai Laviconin työntekijänä
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work Laviconin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lavicon tekniset palvelut Oy toteuttaa asiakkailleen teknisen isännöinnin ja kiinteistöjen ylläpidon palvelut perustuksista piipunhattuun. Lavicon on osa United Foundersia. United Founders on kokeneiden rakennusalan osaajien yhteenliittymä, joka tarjoaa kiinteistöalan asiantuntijapalveluita kattavasti niin rakentamiseen kuin ylläpitoonkin.

Palveluvalikoimastamme löytyvät muun muassa arkkitehtisuunnittelu, rakennesuunnittelu, talotekniikkasuunnittelu (LVIS) sekä paloteknillinen suunnittelu, projektinjohto, rakennuttaminen ja valvonnan eri osa-alueet sekä kiinteistöjen tarkastukset ja tutkimukset.

Erikoisosaamistamme on asiakkaan lähtökohdista tapahtuva kokonaiskustannusten optimointi. Tarjoamme asiantuntijavetoisen vaihtoehdon hankkeiden läpiviemiseen.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1367065
  • Tehtäväalue: Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki