(Poistunut julkaisusta)

TEKNINEN ISÄNNÖITSIJÄ, Helsinki
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019
Asokodit – Onnella on osoite.
Asokodit on osa Asuntosäätiö-konsernia, joka tekee työtään monipuolisen ja omaleimaisen asumisen vastuullisena kehittäjänä yhteistyössä useiden alan asiantuntijoiden ja asukkaiden kanssa. Asuntosäätiö-konserni on Suomen neljänneksi suurin asuinkiinteistöjen omistaja ja Asokodit yli 16 000 asunnollaan maan suurin asumisoikeusasuntojen omistaja. Asuntosäätiö-konserni pyrkii toimissaan, tytäryhtiöidensä kautta, tuottamaan nykyaikaisia asuntoja ja painottamaan toiminta-alueidensa sosiaalisen monipuolisuuden tärkeyttä. Uskomme, että hyvää elämää ei voi suunnitella mutta hyvät elämisen puitteet voi.
Tutustu meihin, palveluihimme & porukkaamme tarkemmin: https://www.asuntosaatio.fi/etusivu.

 

Henkilön siirtyessä talomme sisällä uusiin haasteisiin, haemme TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ vakituiseen tehtävään.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään kannustavan, yhteen hiileen puhaltavan ja työstään kiinnostuneen tiimiin jäsenenä. Työsi koostuu vaihtuvista ja sopivasti haastavista kiinteistön kunnossapitoon sekä asiakaspalveluun liittyvistä tehtävistä. Toimit viiden hengen tiimissä työparinasi hallinnollinen isännöitsijä. Meillä työntekijään luotetaan ja saat vapautta työskennellä omalla otteellasi. Tiimin ja lähiesimiehen tuki ja apu aina tarvittaessa käytettävissäsi. Asemapaikkasi sijaitsee tällä hetkellä Länsi-Pasilassa, mutta ensi kesänä pääset muuttamaan kanssamme uusiin tiloihin Tapiolaan.

Tehtäviisi kuuluvat mm. korjaussuunnittelu, korjausten koordinointi, korjaushankkeiden valmistelu ja valvonta. Tilanteen vaatiessa vastaat myös muuttotarkastuksista. Lisäksi tehtäviisi kuuluu vastata omalta osaltasi asukasviestinnästä sekä yhteydenpidosta eri sidosryhmien kanssa. Tärkeimpiä ulkoisia yhteistyökumppaneitasi ovat asukkaat, viranomaiset ja urakoitsijat. Toiminta-alueesi on pääkaupunkiseutu.

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa teknistä koulutusta
  • kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • asiakaslähtöistä ajattelua ja hyvää palveluasennetta
  • oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja vastuuntuntoista työskentelyotetta  
  • ongelmaratkaisukykyä
  • yhteistyökykyä, neuvottelutaitoja ja joustavuutta

Tehtävässä tarvitset omaa autoa.

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa lähettämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteeseen terhi.airas@fi.experis.com viimeistään 28.10.2019 mennessä.

Lisätietoja: Experiksen Seniorikonsultti Terhi Airas: terhi.airas@fi.experis.com, puh. 040 7000 204.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.