(Poistunut julkaisusta)

Tekninen Isännöitsijä, Braleva Kiinteistöpalvelut
Jopia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Hei teknisen isännöinnin ammattilainen! Onko Sinulla useamman vuoden kokemus asunto-osakeyhtiöiden korjaushankkeiden valvonnasta ja ylläpidosta? Oletko asiakaspalveluhenkinen, hyvät neuvottelutaidot ja yhteistyötaidot omaava osaaja?

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy etsii kauttamme TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Lauttasaaren toimistoon.  

Toimit pääkaupunkiseudun alueella kiinteistöjen ylläpidon ja teknisten palvelujen parissa. Hoidat kiinteistöjen korjaushankkeita ja niiden valvontaa. 

Kykenet toimimaan ennakoivasti ja olet kiinnostunut sekä itsesi että työsi kehittämisestä. Sinulla on hyvät viestintätaidot, teet mielelläsi kirjallisia tehtäviä ja hallitset myös raportoinnin. Olet positiivinen tiimipelaaja, joka nauttii työskentelystä myös muutoksien keskellä. Sinulta toivotaan kokemusta teknisenä isännöitsijänä toimimisesta, projektijohtamisesta sekä asunto-osakeyhtiöiden korjausrakentamishankkeista. 

Sopiva pohjakoulutuksesi on rakentamisen tai talotekniikan alueelta tai jokin alan ammattitutkinto (IAT, ITS tai AIT). Kokemus Tampuuri- toiminnanohjausjärjestelmästä on eduksesi.

Braleva Kiinteistöpalvelut Oy kokoaa yhteen tulevaisuuden innovatiiviset asumisen palvelut ja niiden tekijät, hyvän asumisen arkemme sankarit. Braleva Kiinteistöpalvelut Oy:n muodostavat Soukan Huolto, Isännöintiverkko, Specio tekninen isännöinti ja Remonttiyksikkö. Bralevalaisia on jo yli 150 ja liikevaihto vuonna 2018 oli 15 milj. €. www.braleva.fi 

Sinulle on tarjolla itsenäinen, mielenkiintoinen ja vakituinen tehtävä sekä kilpailukykyinen palkkaus vakavaraisessa yrityksessä. Työstään innostunut ammattilaisten tiimi odottaa Sinua joukkoonsa!

Lisätietoja tehtävästä antaa Pia Brusin puh. 010 504 9990 tai Jorma Brusin Puh. 010 504 9994. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävää mahdollisimman pian.

Kerro itsestäsi ja lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi alla olevan linkin kautta.