(Poistunut julkaisusta)

Tekninen huoltopäällikkö
Diversey Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Diversey Suomi Oy hakee nyt innovatiivista ja energistä 

TEKNISTÄ  HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan ja kehittämään huolto-organisaation toimintaa. Huolto-organisaatio koostuu yrityksen omista huoltoedustajista, ulkoisesta huoltoliikeverkostosta, huollon asiakaspalvelusta (call-center) sekä menetelmätuesta ja -kehityksestä. Organisaatio vastaa tuotteiden asennuksista, huolloista, korjauksista sekä menetelmäkehityksestä. Alan huippua edustavia laitteita ja järjestelmiä on laajasti käytössä terveydenhuollossa (esimerkiksi sairaaloissa), ammattikeittiöissä, hotelleissa, siivouspalveluliikkeissä ja niiden siivouskohteissa sekä pesuloissa koko Suomessa. 

Huoltopäällikkönä ensisijainen tehtäväsi on kehittää ja organisoida yrityksen huoltotoiminto mahdollisimman kustannustehokkaaksi ja asiakkaita palvelevaksi. Osaat organisoida valtakunnallisesti toimivaa huolto-organisaatiota ja -verkostoa. Tehokkaan toiminnan takaamiseksi jaksat sitkeästi seurata, tarkastella ja analysoida taloudellisia tunnuslukuja (budjetit, varaosakirjanpidot) ja tarvittaessa kehittää niiden perusteella huoltoliikeyhteistyötä. 

Huoltotoiminnon organisoinnin lisäksi osaat johtaa omaa tiimiäsi innostuneesti. Saat johdettavaksesi sitoutuneen tiimiin, joka koostuu huoltoedustajista, call centeristä sekä menetelmätuesta. Sinun tehtäväsi on varmistaa, että organisaatiosi menetelmä- ja muu ammattiosaaminen on ensiluokkaista. Tehtävässä raportoit Diversey Suomen maa- ja myyntijohtajalle.

Olennainen osa tehtävääsi on kansainvälinen yhteistyö yrityksen muiden eurooppalaisten huolto-organisaatioiden kanssa. Vastaat matriisissa toiminnostasi Euroopan Technical Directorille, joten tarvitset työssäsi päivittäin sujuvaa englantia neuvotellaksesi tarvittavasta kehitystyöstä.

Osallistut myynnin tukena myös asiakastyöhön ja osaat vakuuttaa asiakkaat yrityksen teknisestä edelläkävijyydestä sekä luot puitteet hyvälle yhteistyölle. Samalla kehität myös omaa organisaatiotasi entistä myynnillisempään suuntaan.

Tehtävään valittavalla tulee olla vähintään AMK-tasoinen tekninen koulutus ja tehtävässä menestyminen edellyttää aitoa halua johtaa ja kehittää huoltotoimintoa. Organisaation toimintamallit ovat hyvin käytännönläheisiä, joten sinultakin odotetaan kykyä sietää rutiineja ja yksityiskohtia sekä halua ymmärtää yrityksen huoltotoimintoa arjen tasolla. Tarvittaessa osaat myös neuvotella jämäkästi. 

Tehtävä edellyttää viikoittaista matkustusvalmiutta Suomessa niin oman organisaatiosi ja yhteistyökumppaneiden luona kuin asiakaskohteissakin. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Turussa ja Helsingissä.

Haluatko päästä näyttämän osaamisesi huoltotoiminnon kehittämisessä ja organisoimisessa alansa markkinajohtajalla? Diversey on globaali yritys ja tarjoaa osaajille kehittymismahdollisuuksia niin Suomessa kuin ulkomailla. Tervetuloa hyvään porukkaan!

Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestä antaa Technical Customer Service Europe, Johanna Sumelius (p.040 511 0655) tai Diversey Suomen maa- ja myyntijohtaja Kai Wallenius (p. 0400 867 080). Hae paikkaa viimeistään 18.10.2020 mennessä ja liitä mukaan englanninkielinen CV ja/tai hakemus.