Tekninen huoltomies
Go On Kouvola

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2020

Etsimme asiakkaallemme Kouvolaan

 

TEKNISTÄ HUOLTOMIESTÄ

 

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

 

Työnkuvanasi ovat erilaiset kiinteistöjen huolto- ja asennustyöt, pääasiassa hanojen korjauksia sekä iv-laitteiden huoltotöitä. Koulutukseltasi voit olla kiinteistöhuoltaja tai LVI-alan ammattilainen. Työkohteet ovat pääasiassa Kouvolan alueella, mutta jonkin verran joudut liikkumaan Kausalan alueella.

 

Työ on kokopäiväistä ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta tarkoituksena on vakinaistua asiakkaamme kirjoille.

 

Työsuhteessa sovellamme kiinteistöalan työehtosopimusta.

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian sivujemme www.go-on.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kouvolan HR-asiantuntija Antti Saira, antti.saira@go-on.fi.

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1372141
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite