(Poistunut julkaisusta)

Tekninen huoltomies Lahteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018
Haemme nyt ammattitaitoista TEKNISTÄ KIINTEISTÖNHOITAJAA kiinteistönhoidon tehtäviin Lahteen.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Työnkuvaasi kuuluu asiakaskohteemme kiinteistöjen monipuoliset tekniset ylläpito-, huolto- ja korjaustehtävät. Normaalien kiinteistönhoitotehtävien lisäksi tehtäviisi voi sisältyä esimerkiksi sähkö- ja ilmanvaihtojärjestelmien hoitoa, huoltoa, vianetsintää ja korjauksia. Työaika on kello 7-17 välillä, 7,5 tuntia päivässä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Edellytämme hakijoilta vähintään 5 vuoden työkokemusta teknisistä kiinteistönhoitotehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa talotekniikan tutkintoa (esimerkiksi automaatio, sähkö tai LVI). Toivomme hakijoilta suoritettuja talotekniikan perusvalvojan järjestelmäkursseja. Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on jämäkkä ote työntekoon, olet sosiaalinen, asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyötaitoinen. Sinulla on myös perustason IT-taidot ja hyvä suomen sekä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävässä tarvitset B-ajokortin.

ISS:llä tarjoamme mielenkiintoisen työn, kunnolliset työvälineet ja mukavan työyhteisön tuen. Meillä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä.

Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 29.4.2017 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoa tehtävästä antaa Birgitta Tunttunen (puh. +358405215418) arkisin klo 8-16 välillä. Voit liittää hakemukseen myös CV:n.

ISS Palvelut on Suomen kolmanneksi suurin yksityinen työnantaja ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme henkilöstövaltaisia tukipalveluita yrityksille ja yhteisöille sekä julkiselle sektorille. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli 503 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on noin 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii yli 75 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com,www.facebook.com/duunISSa

- ISS on savuton työpaikka -