(Poistunut julkaisusta)

Tekninen huoltomies Helsingin ydinkeskustaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Etsimme TEKNISTÄ HUOLTOMIESTÄ asiakaskohteeseemme Helsingin ydinkeskustaan. 

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Tehtävässä vastaat tavaratalokiinteistön kunnossapito- ja huoltotöistä. 
Työskentelet pääsääntöisesti yhdessä kohteessa ja arkisin päivävuorossa klo 6-16 välillä, mutta toivomme, että olet joustava ja valmis työskentelemään tarvittaessa myös muissa kohteissamme pääkaupunkiseudulla. 

Tehtävään valittavalta edellytämme koulutuksen kautta hankittua pätevyyttä, B-ajokorttia sekä työturvallisuus- ja tulityökorttia. Toivomme, että olet luotettava, joustava, ripeä sekä ennen kaikkea hyvä tiimin jäsen ja erinomainen asiakaspalvelija. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa sekä mahdollisesti myös englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.  
 
Tarjoamme sinulle vakituisen työn lisäksi ISS Palveluiden koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä liikunta- ja kulttuuriedun hyvinvointisi tueksi. 

Hae tehtävään ja täytä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.12.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -