(Poistunut julkaisusta)

Tekninen huoltoasentaja
Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy on Helsingin yliopiston 100 % omistama inhouse-yhtiö,

joka vastaa yliopistokonsernin omistuksessa ja yliopiston käytössä olevien kiinteistöjen ja toimitilojen palveluista. Toimitiloja on noin 600 000 m2 yli 300 rakennuksessa. Yhtiön palvelut jakaantuvat neljään palvelualueeseen: ylläpitopalvelut, siivouspalvelut, käyttäjäpalvelut ja rakennuttamispalvelut, joissa työskentelee yhteensä noin 300 henkilöä.

 

Haemme

 

Teknisiä huoltoasentajia

 

2 – 3 teknistä huoltoasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteeseen 1.3.2018 lukien tai sopimuksen mukaan.

Kiinteistöissämme on käytössä nykyaikaista talotekniikkaa. Toivomme hakijalla olevan vahvaa kokemusta kiinteistönhoidosta sekä osaamista LVIS-alalta. Toimit 5-8 huoltomiehen tiimissä ja toiminta-alueena on useampia kiinteistöjä Helsingin alueella. Työtehtäviin kuuluvat päivystystyöt n. kahden kuukauden välein, yhden viikon ajan.

Palveluhenkisyys sekä halu oppia uutta ja kehittää itseään ja työtään ovat myös tarpeen. Parhaimmat valmiudet tehtävän hoitamiseen antaa soveltuva talotekninen koulutus (kuten LVI- asentaja tai sähköasentaja), kokemus vastaavista tehtävistä, tiimityötaidot, vastuullisuus, oma-aloitteisuus ja joustavuus.

Palkkaus Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:n työehtosopimuksen mukaan. Tehtäviin palkataan kuuden kuukauden koeajalla.

Hakemus, johon liitetään ansioluettelo, lähetetään osoitteeseen marko.vilen@helsinki.fi Hakemukseen otsikko ”Hakemus (tekninen huoltoasentaja)”. Hakuaika päättyy 23. helmikuuta 2018 klo. 15.45.

Lisätietoja antaa Marko Vilen, 050-3188067, marko.vilen@helsinki.fi.