Tekninen Help Desk, (2nd-line), Elematic Oyj, Tampere
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2021
Oletko työntekijänä asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen? Nautitko ongelmanratkaisusta ja etsit seuraavaa haastetta, missä pääset laittamaan IT-osaamisesi testiin? Mikäli kyllä, jatka lukemista!

Etsimme asiakasyrityksellemme Elematicille Help Desk-työntekijää teknisen tuen tehtäviin Elematicin tuotannonohjausjärjestelmän pariin. Työskentelet kansainvälisessä roolissa 2nd-line supportissa vastaten tiketeistä, asiakkaiden kouluttamisesta sekä monipuolisesta ongelmanratkaisusta. Elematicilla sinua odottaa mahdollisuus päästä kehittymään mielenkiintoisen ohjelmiston asiantuntijaksi, osaava ja miellyttävä tiimi sekä monipuolisen vaihteleva työnkuva! Kuulostaako tämä seuraavalta askeleelta urallasi?
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset konkreettisesti laittamaan osaamisesi kehiin monipuolisten Help Desk-työtehtävien parissa! Työskentelet toiminnanohjausjärjestelmään ja tuotannonohjausjärjestelmiin liittyvän teknisen asiakastuen parissa. Työssäsi vastaat 2nd line-teknisen asiakaspalvelun tehtävistä auttamalla asiakkaita erilaisissa teknisissä ongelmissa ja kyselyissä. Roolisi on kansainvälinen ja palvelet Elematicin asiakkaita niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Työskentelet nopeatempoisessa työympäristössä missä pääset haastamaan itseäsi ja kehittymään osaavan tiimin tukemana.

Tarjoamme


* Aidosti teknisesti haastavan Help Deskin roolin, missä pääset syventymään ohjelmiston pariin
* Monipuolisen työnkuvan, jossa pääset palvelemaan asiakasta myös mm. kouluttamisen tehtävissä
* Kilpailukykyisen palkkauksen, hyvät työsuhde-edut sekä joustavan työajan
* Kansainvälisen roolin, jossa pääset myös matkustamaan!

TYÖNKUVA
Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja pääset työskentelemään asiakkaiden ongelmanratkaisun parissa ja samalla myös syventymään varsinaiseen järjestelmäpuoleen. Käyt asiakkaiden tiloissa kouluttamassa asiakkaita järjestelmään liittyen ja toimit Help Desk-roolin myötä teknisenä asiantuntijana mm. järjestelmäkonfigurointien ja asennusten osalta.

Työtehtäviäsi ovat


* Monipuoliset Help Desk työtehtävät ja niihin liittyvä ongelmanratkaisu
* Asiakasrajapinnassa tapahtuva työskentely (teknisiin kyselyihin vastaaminen ja ohjeistaminen sekä kouluttaminen)
* Ajoittainen matkustaminen asiakkaiden toimipisteisiin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaspalvelukokemusta, tai erinomainen asiakaspalveluhenkinen asenne. Ideaalihakijallamme on IT-alan koulutus sekä monipuolista ymmärrystä IT:n parista. Persoonana sopeudut parhaiten meille, mikäli viihdyt monipuolisessa ja ajoittain nopeahenkisessäkin työssä, olet hyvin IT-orientoitunut ja sinulla on kokemusta erilaisten järjestelmien parista.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Sopiva koulutustausta: IT-koulutustausta (esim. IT-tradenomi tai soveltuva insinöörikoulutus)
* Kokemusta asiakaspalvelusta tai asiakaspalveluhenkinen asenne
* Hyvät ongelmanratkaisutaidot ja kykyä priorisoida työtehtäviä
* Oma-aloitteinen ja itseohjautuva työskentelyote
* Matkustushalukkuutta ja -valmiutta sekä motivaatiota työskennellä kansainvälisessä roolissa
* Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen sekä englannin kielen taito


Tehtävän kannalta olennainen työkokemus katsotaan eduksi (esim. aikaisempi kokemus Customer Support-, tai Help Desk-tehtävistä)

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen työsuhde
* Sijainti: Tampere
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work Elematicin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Elematic Oyj
Elematic Oyj on suomalainen vuonna 1959 perustettu yritys, joka toimittaa tuotantoteknologiaa, koneita, laitteita ja tietotaitoa betonielementtiteollisuudelle ympäri maailmaa. Se kuuluu maailman johtaviin elementtikoneiden valmistajiin. Vuonna 2019 noin 90 prosenttia sen valmistamista tuotteista meni vientiin.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1502848
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere