Tekninen harjoittelija
Ramboll Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Haluatko kesäduuniin yhteen suomen parhaimpaan kesätyöpaikkaan? Hae meille Infrahankkeiden rakennuttamisen ja valvonnan tekniseksi harjoittelijaksi. Olemme iloisia, jos tuot mukanasi oma-aloitteisuutta, innostusta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä.

Tervetuloa Ratapalvelut pohjoinen, Infraprojektinjohto Länsi & Pohjoinen -osaajien joukkoon
Infrahankkeiden rakennuttamisen ja valvonnan teknisenä harjoittelijana olet osa n. 15 raudanlujan rata-asiantuntijan yksikköä, jossa olemme yhtä isoa perhettä. Yksikön asiantuntijoiden toimipisteenä ovat Oulu, Rovaniemi, Tampere ja Seinäjoki. Asiantuntijat toimivat mielenkiintoisissa ja haastavissa ratarakentamiseen ja ratakunnossapitoon liittyvissä hankkeissa suunnitteluttamis- ja rakennuttamisprosessiin sekä valvontatyöhön liittyvissä tehtävissä valtakunnallisesti. Viihtyvyytesi varmistamiseksi tarjoamme loistavan työympäristön sekä tilaisuuden työskennellä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

 

Tehtäviisi tulee kuulumaan osana asiantuntijatiimiä osallistuminen eri ratarakentamiseen liittyvien hankkeiden suunnitteluttamis- ja rakennuttamisprosesseihin sekä valvontatyöhön kentällä. Tulet toimimaan eri projekteissa Pohjois-Suomen alueella hankkeiden eri vaiheissa. Osana asiantuntijatiimiä opit eri rakentamishankkeiden prosessit sekä infrarakentamisen vaihtelevan ja mielenkiintoisen toimintakentän. Kokemuksen myötä saat vastuuta ja valtuuksia. Olet mukana kehittämässä kansainvälisen suunnittelu- ja konsultointiyhtiön osaamista ja palveluja.

Rambollissa yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Meillä pääset tekemään kunnon töitä, kehittämään osaamistasi ja oppimaan kokeneilta kollegoiltasi. Aiemmat kesätyöntekijämme ovat olleet hyvin tyytyväisiä kokemukseensa ja kesän 2020 kesätyöntekijöistä 98 % koki työtehtävien olleen mieluisia ja 96 % kesätyöntekijöistä suosittelee Rambollia työnantajana!

Millaista henkilöä etsimme
Toivomme, että kesätyöntekijöistämme kasvaa meidän tulevaisuuden kollegoita, asiantuntijoita ja projektipäälliköitä. Tämän kesätyöpaikan osalta toivomme sinulta:

  • rakennus- tai sähkötekniikan opintoja (toisen vuoden opiskelija)
  • sujuvaa suomen kielen taitoa
  • toimisto ohjelmistojen (Office) hallinta ja kirjallinen tuottaminen sujuu sinulta hyvin

Sinulla on halukkuutta kehittyä alalla ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Sinulla on myös oma-aloitteisuutta, innostunutta asennetta ja asiakasrajapinnassa toimiminen on sinulle luontevaa ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Kuinka haet tehtävää
Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi ja kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan kesätyöt. Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana, joten älä odota turhaan hakemuksesi kanssa, kannattaa hakea jo tänään! Mutta jätäthän hakemuksen kuitenkin viimeistään 21.2.2021.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411457
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu