Tekninen harjoittelija
Ramboll Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Haluatko kesäduuniin yhteen suomen parhaimpaan kesätyöpaikkaan? Hae meille tekniseksi harjoittelijaksi. Olemme iloisia, jos tuot mukanasi innostusta, halua oppia uutta ja uusia ajatuksia.

Tervetuloa Infraprojektinjohto-osaajien joukkoon Tampereelle tai Jyväskylään!
Olet osa monipuolista asiantuntemusta omaavaa infraprojektinjohtotiimiä Tampereella tai Jyväskylässä. Toimit erilaisissa ja erikokoisissa projektiorganisaatioissa. Pääset osallistumaan infrahankkeiden toteutuksen eri vaiheisiin – pienistä paikallisista projekteista aina valtakunnan kärkihankkeisiin asti. Teemme työtä tosissamme, mutta meillä työn teko saa olla myös hauskaa.

 

Tehtäviisi tulee kuulumaan infrahankkeiden suunnitteluttamis- ja rakennuttamistehtäviä sekä työmaavalvontaa. Toimit projektipäälliköiden, projekti-insinöörien ja valvojien apuna ja rinnalla. Tehtävässäsi tulet olemaan tekemisissä myös tilaajien, urakoitsijoiden ja muiden sidosryhmien kanssa.

 

Rambollissa yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Meillä pääset tekemään kunnon töitä, kehittämään osaamistasi ja oppimaan kokeneilta kollegoiltasi. Aiemmat kesätyöntekijämme ovat olleet hyvin tyytyväisiä kokemukseensa ja kesän 2020 kesätyöntekijöistä 98 % koki työtehtävien olleen mieluisia ja 96 % kesätyöntekijöistä suosittelee Rambollia työnantajana!

Millaista henkilöä etsimme
Toivomme, että kesätyöntekijöistämme kasvaa meidän tulevaisuuden kollegoita, asiantuntijoita ja projektipäälliköitä. Tämän kesätyöpaikan osalta toivomme sinulta:

  • Word- ja Excel -ohjelmien hallintaa
  • hyvää suomen kielen hallintaa, etenkin kirjallisten töiden osalta
  • käsitystä rakennushankkeen läpiviennistä

Sinulla on halukkuutta kehittyä alalla ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa projekteissa. Projektiluontoinen työskentely sopii sinulle ja oman roolisi lisäksi otat vastuuta myös kokonaisuuksista. Olet kehityshakuinen ja omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Kykenet toimimaan sekä osana tiimiä että itsenäisesti.

Kuinka haet tehtävää
Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi ja kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan kesätyöt. Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana, joten älä odota turhaan hakemuksesi kanssa, kannattaa hakea jo tänään! Mutta jätäthän hakemuksen kuitenkin viimeistään 21.2.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411397
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä, Tampere