(Poistunut julkaisusta)

Tekninen harjoittelija/ Tampereen Vesi Liikelaitos
Tampereen Vesi Liikelaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Tampereen Vesi huolehtii vedenhankinnasta ja -jakelusta sekä jätevesien viemäröinnistä ja puhdistamisesta Tampereella. Teemme lisäksi laajaa vesihuoltoyhteistyötä naapurikuntien kanssa. Liikevaihtomme on 67 M€. Meillä työskentelee noin 150 vesialan ammattilaista. Tule mukaan tekemään mielenkiintoista työtä, jolla on merkitystä niin yhteiskunnan toiminnan kuin ympäristön kannalta.

Haemme teknistä harjoittelijaa Tampereen Vedelle Laboratoriot yksikköön.

Tehtäviin kuuluvat mm. vesinäytteiden ottaminen Tampereen Veden vedentuotantolaitoksilla ja näytteenottajan vuosiloman sijaisuus. Lisäksi työhön kuuluu pohjaveden pinnan mittausten tekemistä ja pohjaveteen liittyvien tietojen koontia ja raportointia.

Tehtävässä vaaditaan vähintään yhden vuoden opiskelu teknisellä alalla esim. prosessi-, kemian- tai ympäristötekniikan linjalla. Lisäksi vaaditaan B-ajokortti. Eduksi katsotaan vesityö- ja työturvallisuuskortti. Työ ajoittuu välille 10.5.-31.8.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa kemisti Taina Korpiharju, puh. 041 730 1194.

Hakuaika päättyy 14.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Kemisti Taina Korpiharju, puh. 041 730 1194.