(Poistunut julkaisusta)

Tekninen harjoittelija LVI-alalle, osa-aikainen, Asiantuntijapalvelut Lukkari Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020
Hei sinä LVI-alan korkeakouluopiskelija! Taloteknisiä tutkimuksia suorittava asiakkaamme, Asiantuntijapalvelut Lukkari Oy, etsii nyt joukkoonsa osa-aikaista LVI-alan Teknistä harjoittelijaa, jolta löytyy palo kerryttää arvokasta käytännön työkokemusta alan opintojen ohessa. Tässä roolissa pääset kasvattamaan asiantuntijuuttasi yli 20 vuotta alalla töitä tehneen ammattilaisen seurassa. Saat arvokasta kokemusta alan kenttätöistä ja pääset osallistumaan teknisten tutkimusten, kuten putkistojen ja ilmanvaihdon kuntotutkimusten tekemiseen. Jos omaat soveltuvan opiskelutaustan sekä innokkaan, oppimishaluisen asenteen, tämä ainutlaatuinen työpaikka voi olla juuri sinua varten. Lue lisää alta, ja hae tehtävään jo tänään!
KUVAUS
Roolissa kuljet yrityksen kokeneen asiantuntijan mukana kenttätyömailla pääkaupunkiseudulla ja toimit hänen apulaisenaan taloteknisten tutkimusten, kuten putkistojen ja ilmanvaihdon kuntotutkimusten, suorittamisessa. Teet konkreettisia avustavia töitä ja pääset havainnoimaan, kuinka tekniset tutkimukset muotoutuvat alusta loppuun saakka. Sivussa pääset oppimaan myös mm. taloteknisten kuntoarvioiden, katselmusten ja energiaselvitysten tekemisestä. Työskentely tapahtuu työkohteissa, jotka ovat pääasiallisesti asuin-, kerros- ja rivitaloja sekä liike- ja palvelurakennuksia. Roolin myötä saat spesifiä työkokemusta, jota voit myöhemmin hyödyntää esim. suunnittelijan työtehtävissä, tai voit myös kasvaa yrityksen sisällä harjoittelijasta varsinaiseksi kuntotutkijaksi. Sinun ei odoteta olevan valmis pakkaus, vaan tärkeintä on motivaatio ja vahva kiinnostus alan työtehtävien pariin. Töitä teet n. 7,5 tuntia viikossa (ma-pe), ja työpäivän sijoittumisen pääset sopimaan joustavasti asiakasyrityksemme kanssa.

Tarjoamme


* Loistavan mahdollisuuden oman urakehityspolun nostattamiseen
* Monipuoliset ja omaa kehitystä tukevat työtehtävät
* Hyvän perehdytyksen ja alan ammattilaisten jatkuvan tuen
* Rennon ja mukavan työyhteisön ja mukavat työtoverit


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Konkreettiset avustavat työt kentällä/työkohteiden teknisissä tutkimuksissa:


* Avustaminen erityisesti putkistojen ja ilmanvaihdon kuntotutkimuksissa (mm. sisäilmatutkimukset ym.)
* Kokemuksen karttuessa raportointiin tutustuminen ja siihen osallistuminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Korkeakouluopinnot AMK:ssa tai yliopistossa (LVI-painotus oltava) meneillään; vähintään 2. tai 3. vuoden opiskelija esim. seuraavissa koulutusohjelmissa: Talotekniikan insinööri, Energiatekniikan insinööri, sisäilmatutkimuspuolen opiskelija ym.
* Alustava ymmärrys tutkimus- ja kuntoarviotoiminnasta alan opintojen kautta
* Hyvä perusosaaminen MS Office-paketin tuotteissa
* Sujuva suomen kielen taito


Etsimämme henkilö on:


* Kehittymis- ja oppimishaluinen
* Reipas ja oma-aloitteinen
* Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoinen
* Luotettava ja täsmällinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan
* Kesto: Määräaikainen, 12 kk (mahdollisuus jatkoon)
* Työmäärä: Osa-aikainen, 7,5h/viikko (kesäajasta mahdollisuus keskustella erikseen)
* Sijainti: Työkohteet pääkaupunkiseudulla, liikkuminen työkohteisiin Senior Asiantuntijan kanssa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiantuntijapalvelut Lukkari Oy on valtakunnallisesti toimiva kiinteistöjen kuntokartoituksiin ja energiaselvityksiin erikoistunut asiantuntijayritys. Palvelemme kiinteistöjen omistajia ja muita asiantuntijayrityksiä, jotka etsivät taloteknisten järjestelmien tutkimuksiin erikoisosaamista. Autamme asiakkaitamme yli kymmenen vuoden kokemuksella löytämään tien kiinteistöjen taloudelliseen ylläpitoon. Tarjoamme erikoisosaamista taloteknisiä tutkimuksia suorittaville. Tutkimuskohteemme ovat vaihdelleet tehdaskomplekseista Suomen suurimpiin toimistorakennuksiin sekä niiden väliin sopiviin satoihin asuinkerrostaloihin.