(Poistunut julkaisusta)

Tekninen eristäjä
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020

Toimenkuva
Etsimme asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen teknisiä eristäjiä LVI-alalle. Asiakasyrityksemme omaa vuosikymmenten kokemuksen alasta ja he palvelevat niin yritys- kuin yksityisasiakkaita. Asiakkaallemme laatu on ensisijainen asia ja he aktiivisesti kouluttavat henkilöstöä sekä tarjoavat kattavan perehdytyksen työhön.

Työnkuva teknisenä eristäjänä pitää sisällään taloteknisten laitteiden eristämistä uudis- että saneerauskohteissa. Työssä tarvitset taloteknisten työvälineiden ja -menetelmien tuntemusta.

Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta eristystöistä sekä LVI-alan tuntemusta. Työ pitää sisällään yhteistyötä eri toimijoiden kanssa, joten etsimme henkilöä kuka tulee helposti toimeen muiden kanssa sekä omaa hyvät ryhmätyötaidot. Toimit työssäsi huolellisesti ja vastuullisesti ja olet ennen kaikkea halukas oppimaan uutta.

Muut tiedot
Jos koet olevasi etsimämme ahkera henkilö, kuka etsii pitkäaikaista työpaikkaa ja näkee uransa LVI-eristyksen parissa, jätäthän heti hakemuksen sivustomme kautta tai laita avoin hakemus osoitteeseen anni.koskela@eezy.fi.

Kesto
Toistaiseksi voimassa oleva

Lisätietoja
Anni Koskela, anni.koskela@eezy.fi, 0403075704

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.06.2020 mennessä.