(Poistunut julkaisusta)

Tekninen dokumentoija/tuottaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Etsimme asiakkaallemme Kuopioon TEKNISTÄ DOKUMENTOIJAA/TUOTTAJAA laatimaan tuoteohjeistuksia ja ohjekirjoja yrityksen omassa tuotannossa valmistettaville robottijärjestelmille.

Työssä edellytetään erinomaista englanninkielentaitoa teknilliseltä alalta, sillä ohjeistusmateriaali tulee tuottaa englanniksi, kansainvälisille asiakkaille. Lisäksi eduksi on teknillinen koulutus, ja kyky ymmärtää robottijärjestelmien toimintaa. Visuaalinen näkemys auttaa tässä työssä. 

Työsuhde solmitaan aluksi määräaikaisena, mutta tähtää vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan omille kirjoille. Alussa työtehtävät painottuvat täysin dokumentointiin, mutta sisäistettyään työtehtävät on mahdollisuus saada muitakin vastuualueita hoidettavakseen.

Hae paikkaa pikaisesti, sillä haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja arkisin kello 8-16 antaa Elisa Pulkkinen 044 797 8718 tai elisa.pulkkinen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Elisa Pulkkinen
Rekrytointivastaava