Tekninen dokumentoija
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020
Etsimme sähkö- ja automaatioteollisuuden alalla toimivalle asiakasyrityksellemme teknistä dokumentoijaa. Mikäli olet laadukkaasta dokumentoinnista kiinnostunut tekijä joko teknisellä tai kaupallisella koulutustaustalla, lue lisää alla.
KUVAUS
Tarjoamme


* Kiinnostavan asiantuntijatyön, jossa pääset kehittämään ja kasvattamaan omaa osaamistasi
* Mukavan ja kokeneen tiimin tuen
* Mahdollisuuden työskennellä osana kansainvälistä yritystä

TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä vastaat asiakkaamme projektien ja toimitusprosessien teknisestä dokumentaatiosta ja muokkauksesta sekä prosessin rakentamisesta dokumentaatiomuotoon. Tehtävä muokkautuu osittain myös valitun henkilön osaamisen mukaan. Sinulla on tukenasi osaava ja ammattitaitoinen tiimi.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat kehittyä teknisen dokumentoinnin ammattilaiseksi sekä oppia samalla projektien suunnittelusta ja toteutuksesta kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tekninen tai kaupallinen koulutus sekä hieman aiempaa kokemusta dokumenttien hallinnasta ja dokumenttihallintajärjestelmistä, esimerkiksi kesätyön tai harjoittelun kautta. Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, hyvä tiimityöskentelijä sekä omaavan innokkaan ja energisen asenteen. Lisäksi puhut sujuvasti suomea ja englantia.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva tekninen/kaupallinen koulutus
* Aiempaa kokemusta teknisen dokumentaation parista (esimerkiksi kesätyön tai harjoittelun kautta)
* Kyky tuottaa napakkaa ja helposti luettavaa tekstiä
* Oma-aloitteinen ja innokas työskentelyote
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Arvostamme lisäksi kykyä ja kiinnostusta tuottaa visuaalisesti informatiivistä sisältöä. Mikäli sinulla on osaamista visuaalisista työkaluista, mainitsethan sen hakemuksessasi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393358
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki