(Poistunut julkaisusta)

TEKNINEN DOKUMENTOIJA
Harvia

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Nyt etsimme vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen Muurameen

TEKNISTÄ DOKUMENTOIJAA

Toimit tuotekehitysosastolla tiiviissä yhteistyössä tuotesuunnittelijoiden ja laatuinsinöörin kanssa. Tehtäviisi kuuluvat mm. asennus- ja käyttöohjeiden sekä sisäisen teknisen dokumentaation tuottaminen, tuotekuvien piirtäminen, tuotteisiin liittyvän tarra-aineiston tuottaminen ja päivittäminen sekä pakkauspainatusten tuottaminen ja päivittäminen. Osana työtäsi on myös teknisten tuotetietojen ylläpito.

Toivomme sinulla olevan käytännön kokemusta rakenteisesta dokumentaatiosta ja kykyä kehittää dokumentaatiota ja toimintatapoja edelleen. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen taito ja erityistä kiinnostusta tekniikkaa kohtaan. Eduksi luetaan kokemus 3d-mallinnusohjelmista (SolidWorks).

Seuraavien ohjelmistojen osaaminen on tärkeää:

  • Adobe InDesign
  • Adobe Illustrator
  • Adobe Photoshop
  • MS Office (Word, Excel, PowerPoint)

Pääkonttorimme sijaitsee Jyväskylän eteläpuolella Muuramessa, meillä on tytäryhtiöitä kuudessa maassa, tuotantolaitoksia viidessä maassa. Harvian 2018 liikevaihto oli 61,9 miljoonaa euroa, yritysryhmä työllistää noin 400 henkilöä ja yritys on taloudellisesti varsin kannattava. Harvia listautui Helsingin pörssin päälistalle maaliskuussa 2018.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan vakaassa kansainvälisessä yrityksessä ja osaavan tiimin tuen. Meillä on käytössä ePassi liikunta- ja kulttuuriharrastusten tukemiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehitys- ja laatujohtaja Timo Harvia, puh. 0207 464 051, soittoaika: ma 11.11.2019 klo 14:30-16:00. Lähetä hakemuksesi 17.11.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekry@harvia.fi. Laita mukaan ansioluettelosi, palkkatoiveesi ja kerro, miksi juuri Sinä olisit sopiva tähän meille tärkeään tehtävään.