(Poistunut julkaisusta)

Tekninen dokumentoija
Elenia

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Haemme TEKNISTÄ DOKUMENTOIJAA Tampereelle

Tulet osaksi sähköisen suunnittelun tiimiä, joka vastaa Elenian kaapelointiprojektien ja liittymien sähköisestä suunnittelusta, sekä verkkotietojen hallinnasta sähköisissä järjestelmissämme. Sinä tarkkana tekijänä varmistat, että verkonhallintajärjestelmään dokumentoitu tietosisältö ja laatu vastaavat todellista tilannetta maastossa.

Lisähaastetta tehtäviin antaa osallistuminen verkkotietojen hallintaa ja ylläpitoa tukevien ohjelmistojen ja työkalujen kehittämiseen, ohjeistamiseen sekä verkkotietojen dokumentointiin liittyvien toimintamallien kehittämiseen.

Näillä eväillä jatkoon

Tässä työssä vaaditaan nyt erityisen systemaattista mieltä ja tarkkaa otetta. Olet itsenäisesti aikaansaava tyyppi, joka nauttii järjestelmien kanssa työskentelystä. Lisäksi muutama tärkeä asia tehtävässä menestymiseen:

  • Olet suorittanut vähintään korkeakoulututkinnon, sähkövoimatekniikan opinnot ovat plussaa.
  • Jos olet jo aiemmin hankkinut kokemusta verkkotietojen dokumentoinnista sekä verkko- tai paikkatietojärjestelmistä, on se sinulle isoksi eduksi. Erityisen hienoa on, jos olet käyttänyt Trimble NIS -järjestelmää aiemmin.
  • Tehtävä edellyttää normaalia värinäköä.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on tehtävään tai Eleniassa työskentelyyn liittyviä kysymyksiä, ole ihmeessä yhteydessä tiimin esimieheen suunnittelupäällikkö Evgenia Tkachenkoon. Evgenia vastailee kysymyksiisi puhelimitse 0400 987 365 seuraavina aikoina: 16.4. klo 13 – 15 tai 25.4. klo 13 – 15.

Lähetä meille hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 29.4.2019 mennessä www.elenia.fi/ura -sivujen hakemuslinkin kautta. Älä kuitenkaan suotta odota viime sekunneille, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.