(Poistunut julkaisusta)

Tekninen dokumentoija (useita paikkakuntia)
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme teknisen dokumentoinnin asiantuntijatiimiimme teknisen dokumentoinnin ammattilaisia, joilla on osaamista ja kokemusta teknisen dokumentoinnin tehtävistä. Tarkka tehtävänkuva määräytyy valittavien henkilöiden kokemuksen ja osaamisen perusteella. Tehtävänimike voi olla Tekninen dokumentoija tai tekninen kirjoittaja.
Teknisen dokumentoinnin tiimi on osa Comatecin asiantuntijapalvelut -liiketoimintayksikköä. Toimipaikkasi on ensisijaisesti Tampere, mutta huomioiime myös muut Comatecin toimistopaikkakunnat mahdollisina työntekopaikkoina.

Dokumentoijana/teknisenä kirjoittajana tuotat käyttö-, huolto- ja asennusohjeita sekä varaosakirjoja eri työkaluilla. Luot dokumenttien muotoiluja ja tuotat esim. tyylitiedostoja ja ylläpidät asiakkaan dokumentaatiota. Olet yhteydessä eri alan asiatuntijoihin ja hankit tietoa dokumentaation tueksi.

Etsimme tehtäviin henkilöitä, joilla on soveltuvaa tekninen tai muu koulutus (korkeakoulututkinto) ja kokemusta teknisen dokumentoinnin tuottamisesta. Kykenet työskentelemään osana tiimiä ja myös tarvittaessa itsenäisesti. Kokemus rakenteellisen dokumentoinnin tuottamisesta ja järjestelmistä on etu. Englanninkielen sujuva kirjallinen osaaminen on edellytys tehtävän hoitamiselle. Kokemus teollisuudesta ja teollisuuden tuotteista on eduksi. Työskentelyotteesi on järjestelmällinen ja etenet pitkäjänteisesti kohti sinulle asetettuja tavoitteita. Hyvät tulokset ja onnistumiset motivoivat sinua. Sinulla on palava halu oppia uutta ja laajentaa osaamistasi. Työskentelet joko Comatecin toimistolla dokumentointitiimissä tai asiakkaan tiloissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Meillä pääset työskentelemään huippuammattilaisten parissa. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä on mahdollisuus myös omaan ammatilliseen kasvuun. Lähde mukaan!

Kiinnostuitko? Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 5.8.2018 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antavat Liiketoimintapäällikkö Mikko Helminen, puh. 050 555 1359 tai mikko.helminen@comatec.fi ja Projektipäällikkö Tomi Salmivuori puh. 0405379966 tai tomi.salmivuori@comatec.fi