(Poistunut julkaisusta)

Tekninen dokumentoija Turkuun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018Työn kuvaus:
  Haemme asiakkaallemme teknistä dokumentoijaa alustavasti määräaikaiseen työsuhteeseen. Voit olla juuri valmistunut tai jo pidemmän kokemuksen omaava henkilö. Tärkeintä meille on motivoitunut, innokas asenne työtä kohtaan sekä halu kehittyä ammatillisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Valittu työntekijä työllistyy Adecco Finland Oy:n kirjoille.
 
Toivomme sinulta soveltuvaa insinöörin koulutusta, esimerkiksi kone- ja tuotantotekniikasta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavasta työstä. Kykenet hahmottamaan laajoja teknisiä kokonaisuuksia ja olet työskentelytyyliltäsi tarkka ja oma-aloitteinen. Työskentelet sujuvasti ryhmässä sekä paineen alaisena. Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista sekä suullista taitoa.  
Osallistut aktiivisena osana tiimiä teknisen dokumentoinnin projekteihin. Työ on monipuolista, sosiaalista ja vastuullista. Työtehtävissä mm. hallinnoidaan liikkuvien työkoneiden komponenttien  ja varaosien nimiketietokantoja (PDM-hallintaa) ja kehitetään hallinnointijärjestelmiä. Tehtävä on olennainen koko suunnittelurakenteen ja järjestelmien toimivuuden ja kehittämisen kannalta.  
Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen työn nuorekkaassa ja kansainvälisessä yrityksessä
  • Mahdollisuuden päästä työskentelemään teollisuuden näköalapaikalla asiakkaiden parissa, jotka ovat alansa huippuyhtiöitä
  • Mukavan, ammattitaitoisen työtiimin
  • Esimiehen tuen työllesi

Varmiste itsellesi unelmiesi työpaikka ja jätä hakemuksesi sekä CV:si saman tien. Hae paikkaa 18.11.2018 mennessä. Aloitamme haastattelut hakuajan aikana. Lisätietoja paikasta antaa HR Consultant Vilma Hyvönen arkisin klo 9-15, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Tekninen dokumentoija


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Vilma Hyvönen, 0406216202


Toimipaikka:  Turku