(Poistunut julkaisusta)

Tekninen dokumentoija propulsiolaitteiden pariin Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019
Etsimme uransa alkuvaiheessa olevaa teknistä dokumentoijaa johtavaan sähkö- ja automaatioteollisuuden kansainväliseen yritykseen Helsinkiin. Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä pääset työskentelemään uuden dokumenttihallintajärjestelmän parissa nuorekkaassa porukassa meriteollisuuden alalla! Aloitamme haastattelut jo ennen pääsiäistä, joten hae tehtävää jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista sähkösuunnittelijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat oppia projektien suunnittelua ja toteutusta nuorekkaassa työporukassa kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä!

Tarjoamme


* arvokasta projektikokemusta
* nuorekkaan työporukan ja kokeneempien dokumentoijien tuen
* kansainvälisen yrityksen etenemismahdollisuudet


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Yrityksen sisällä ollaan siirtymässä uuteen dokumenttihallintajärjestelmään, ja tulet osallistumaan tämän uuden järjestelmän integraatioon ja migraatioon. Vastaat projektien toimitusprosessien teknisten dokumenttien kokoamisesta ja muokkauksesta. Teknisen dokumentoinnin tehtävät keskittyvät pääasiassa propulsiolaitteiden tuotekehitykseen ja -ylläpitoon kuten , asennus- ja huolto-ohjeisiin. Toimit projektisuunnittelun jasisäisten sidosryhmienvälissä tehden yhteistyötä sekä oman tiimin että sisäisten asiakkaiden kanssa saaden tukea kolmelta kokeneemmalta tekniseltä dokumentoijalta. Tehtävä muokkautuu myös valitun henkilön osaamisen mukaan.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tekninen, viestintä taikaupallinen koulutus sekä aiempaa kokemusta dokumenttien hallinnasta ja dokumenttihallintajärjestelmistä, esimerkiksi kesätyön tai harjoittelun kautta. Sinulla ei tarvitse olla paljoa työkokemusta, mutta tehtävässä menestyminen edellyttää kuitenkin hieman aiempaa kokemusta teknisen dokumentaation parista. Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, hyvä tiimityöskentelijä sekä omaavan innokkaan ja energisen asenteen. Lisäksi puhut sujuvasti suomea ja englantia.

Etsimämme henkilö on:


* Tehtävään soveltuva teknisen/kaupallisen/viestinnän alan koulutus
* Aiempaa kokemusta teknisen dokumentaation parista (esim. kesätyö/harjoittelu)
* Oma-aloitteinen ja innokas työote
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kuukautta
* Sijainti: Helsinki, Vuosaari
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.