(Poistunut julkaisusta)

Tekninen dokumentoija/-piirtäjä, kokoaikainen, OAT Oy, Oulu
OAT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020
Etsitkö kesätyötä ja mahdollista urapolkua sähkösuunnittelun parista? Haluatko työskennellä dokumentoinnin ja suunnittelun työtehtävien parissa tulevana kesänä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekninen dokumentoija/-piirtäjä OAT:lle!
 
Etsimme sinua 
 
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme OAT:lle teknistä dokumentoijaa/-piirtäjää kesätyöntekijäksi viiden kuukauden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen Ouluun. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle. Kesätöiden ajankohta sijoittuu huhtikuusta elokuun loppuun ja tilanteen mukaan tehtävässä voi olla mahdollista jatkaa myös syksyllä. Työpaikka sijaitsee Oulussa Taka-Laanilassa.
Teknisen dokumentoijan/-piirtäjän tehtävässä pääset vaikuttamaan työlläsi OAT:n Oulun alueen kohteiden dokumentointiin ja sähkösuunnitteluun. Työtehtäviisi kesätyöntekijänä kuuluu atk- ja kuituasennusten dokumentointia, sekä muiden sähköteknisten konesaliasennusten dokumentointi. Oman kiinnostuneisuuden ja mielenkiinnon mukaan pääset tekemään myös sähkösuunnittelua. Tämä onkin loistava mahdollisuus kehittää osaamistasi, kun sinulla on esimerkiksi opintojen kautta saavutettua ymmärrystä sähkötekniikasta ja -suunnittelusta, sekä jo hieman alan kokemusta taustalla esimerkiksi asennustehtävistä.

OAT Oy on oululainen, kasvava teollisuuden ja talotekniikan sähkö- ja automaatiopalveluita tarjoava yritys. Työllistämme noin 50 sähköalan ammattilaista ja toimialueenamme on pääasiassa Pohjois-Suomi.
OAT perustettiin 90-luvun laman jälkeen kahden alan konkarin voimin vuonna 1992. Yrityksen asema vakiintui pian luotettavana Pohjois-Suomen teollisuuden palvelijana, josta se on edelleen tunnettu. Vuoden 2011 loppupuolella viestikapula vaihdettiin yrityskaupan myötä hieman nuorempien hartioiden varaan. Tänä päivänä OAT tarjoaa entistäkin monipuolisempia palveluita ja mikä parasta, asiakas saa kaikki tarvittavat palvelut yhdeltä luukulta järkevällä hinnalla.
Yrityksemme tärkein voimavara on energiset, ammattitaitoiset ja asiakaspalveluhenkiset työntekijät, joilta ei mene sormi suuhun hankalassakaan tilanteessa. Kun OAT on töissä, niin asiakas voi keskittyä tärkeämpiin asioihin. Sovitut työt tehdään huolellisesti loppuun asti. Takuuvarmasti.

Pääasialliset tehtävät 
 • ATK- ja kuituasennusten dokumentointi sekä muiden konesaliasennusten dokumentointi.
 • Sähkösuunnittelun tehtävät kuten sähkökuvien ja piirikaavioiden piirtäminen.
 • Työskentely tapahtuu niin toimistolta käsin kuin kohteissa paikan päällä ja toimit tiiviissä yhteistyössä asentajien ja loppuasiakkaan välissä.
 
Odotamme sinulta 
 • Sähkö- tai automaatiotekniikan korkeakouluopintoja. Voit olla vielä opiskelija tai jo valmistunut osaaja.
 • Sujuvia tietoteknisiä taitoja, MS Office-osaamista sekä jonkin suunnitteluohjelman tuntemusta.
 • Reipasta ja oma-aloitteista asennetta, proaktiivista työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.
 • Sujuvaa suomen kielen osaamista.
 • Suureksi eduksi tehtävässä katsotaan aiempi kokemus asentajatehtävistä.
 
Tarjoamme sinulle
 • Tilaisuuden kehittää sähköalan osaamista sekä taitojasi sähkötekniikasta
 • Hyvän perehdytyksen ja mukavat työkaverit
 • Kehitysmahdollisuudet omien kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti esimerkiksi sähkösuunnitteluun taloteknisiin ratkaisuihin
 • Mahdollisuuden urapolkuun OAT:lla
 
Hae tehtävään heti! 
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 13.03.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on huhtikuun alussa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Anni Keränen (046 920 0308 arkisin klo 9-15, sähköpostitse anni.keranen@studentwork.com). 
 
Lisätietoja Studentworkista 
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.