(Poistunut julkaisusta)

Tekninen dokumentoija / Oy Hedengren Security Ab
S&S Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Hedengren on vuonna 1918 perustettu suomalainen perheyritys, joka harjoittaa teknisten tuotteiden maahantuontia, vientiä sekä suunnittelu- ja asennustoimintaa. Toimialamme kattavat turvallisuustekniikan, talotekniikan ja suoramyynnin. Konsernimme työllistää noin 260 henkeä, ja toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Menestyksemme perustuu oppimiseen, kykyyn vastata asiakkaiden tarpeisiin ja tuottaa positiivista asiakaskokemusta. Olemme alamme merkittävä tekijä ja kiinnostava työpaikka sekä työyhteisönä toisiamme kannustava. 

Oy Hedengren Security Ab on osa Hedengren-konsernia, joka myy ja markkinoi turvallisuustekniikan lisäksi tytäryritystensä kautta taloteknisiä ratkaisuja. Olemme toimittaneet vuodesta 1932 lähtien turvallisuusjärjestelmien kokonaisratkaisuja julkishallintoon, kaupan alalle, pankeille, teollisuuteen, puolustusvoimille ja myös yksityissektorille. Oy Hedengren Security Ab:lla on myyntikonttorit Helsingissä ja Tampereella, Tukholmassa, Tallinnassa ja Oslossa. 

Haemme uuteen tehtävään

Teknistä dokumentoijaa

Hedengrenin pääkonttorille Helsingin Lauttasaareen.
 
Tehtävä sijoittuu Hedengren Securityn tuotehallinnan tiimiimme. Turvallisuusalan merkittävänä kotimaisena toimijana tarjoamme asiakkaillemme hyvät, vahvat oman tuotekehityksen tuotemerkit. Teknisenä dokumentoijana tuotat tuotealueiden kuten kulunvalvonta-, murtovalvonta-, paloilmoitin- ja poistumistiejärjestelmiemme eri ohjeita sekä asiakkaillemme että asennusorganisaatiolle.

Teknisenä dokumentoijana teet tiivistä yhteistyötä tuotekehityksen, tuotepäälliköiden ja teknisen tukitiimin kanssa. Olet hyvä etsimään tietoa ja tuottamaan ainestoa löytämästäsi tiedosta. Suurin osa työstäsi on tekstien ja kuvien luomista tai päivittämistä. Vähintään yhtä paljon on tiedonhankintaa omaa tekstiä varten tai vastauksiksi kysymyksiin. Tuotat mm. tuotedokumentteja, järjestelmien kytkentä-, asennus- tai käyttöohjeita sekä markkinointimateriaalia yhteistyössä markkinoinnoin kanssa. Onnistuaksesi tehtävässä sinun tulisi olla yhdistelmä tekniikkaihmistä ja luovaa kirjoittajaa.

Annamme sinulle vapaat kädet systematisoida ja kehittää dokumentoinnin periaatteitamme kokonaisuudessaan, mm. sisäisten ohjeistusten tekemistä, työprosessien kehittämistä ja dokumenttipohjien parantamista.

Odotamme sinulta sähköalan terminologian tuntemusta. Olet todennäköisesti työskennellyt vastaavissa tehtävissä tai sinulla on sähköalan koulutus. Turva-alan kokemus on eduksi. Tarvitset tehtävässä suomen ja englannin kielen sujuvaa kirjoitustaitoa. Ruotsin kielen taidosta on etu, mutta tukenasi toimii kielenkääntäjäkumppanimme. Tietotekniikasta hallitset ainakin Wordin ja Excelin, Autocadin käyttökokemus on eduksi.  Odotamme sinulta lisäksi järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä.

Pääset työskentelemään hyvin vaihtelevissa tehtävissä monipuolisten tuoteratkaisujen parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä.

Voisiko oma urapolkusi suuntautua seuraavaksi Hedengrenille? Menestyksemme perustuu omaan tuotekehitykseen ja suomalaiseen tuotantoon. Pääset työskentelemään kehittämiemme alan johtavien turvallisuusjärjestelmien parissa. Ala on vakaa tulevaisuuden kasvuala, joka kehittyy nopeasti ja on täynnä mahdollisuuksia. Tarjoamme palkan lisäksi kattavan työterveyshuollon ja tuemme sinua liikuntaharrastuksissa.

Huippua ei kukaan voi saavuttaa yksin. Vain yhdessä tekemällä voimme päästä tavoitteeseemme. Tervetuloa yhteiselle matkalle! 

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingin konsultti Vivi Stening, p. 0500 773 755, tai Sanna Leppäluoto, p. 050 344 6864. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme Jätä hakemus -painikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 2.9.2019.