(Poistunut julkaisusta)

Tekninen dokumentoija, kokoaikainen, Jot Automation Oy, Oulu
JOT Automation Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Haluatko tehdä käyttäjälähtöisiä käyttöohjeita kehittyneille automaatiolaitteille kansainvälisessä ympäristössä? Kiehtovatko sinua uudet laitteet ja selvität mielellään, miten ne toimivat? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekninen dokumentoija! 

 

Etsimme sinua 

 

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Jot Automation Oy:lle, teknistä dokumentoijaa alkuun 3 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Ouluun. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle. 

JOT Automation kehittää ja valmistaa testilaitteita ja -ratkaisuja mobiililaitteille, komponenteille ja elektroniikalle. He tarjoavat globaalisti asiakkailleen tuotealustoja, joilla ratkaistaan moninaisia volyymituotannon haasteita kustannustehokkaalla tavalla.  Lisätietoja yrityksestä: https://www.jotautomation.com/

 

Pääasialliset tehtävät 

Teknisen dokumentoijan pääasialliset työtehtävät ovat käyttöohjeiden kirjoittaminen ja kuvittaminen. Myös teknisten tiedotteiden taitto kuuluu työhön. Työ vaatii tiiviistä yhteistyössä tuotekehityksen kanssa. Kirjoittaminen toteutetaan käyttäen modulaarisen dokumentoinnin periaatteita. Kirjoittamiskieli on englanti. Sisällönhallintaan ja kirjoittamiseen käytetään Paligo ohjelmistoa. Vektori- ja bittikarttakuvia tehdään Solid Works Composerilla, Corel Designerilla ja Corel Photo-Paintilla. Teknisten tiedotteiden taitto tapahtuu Adobe Indesignilla.

 

Odotamme sinulta 

  • Soveltuvaa korkeakoulutaustaa (esimerkiksi DI, insinööri tai filosofian maisteri)
  • Erinomainen englannin ja suomen kielitaito
  • Hyvät kommunikointitaidot, oma-aloitteisuus ja aktiivinen asenne
  • Kaikki kokemus teknisestä dokumentoinnista, kuvituksesta ja kirjoittamisesta katsotaan eduksesi

 

Tarjoamme sinulle

  • Dynaamisen projektityön, pääset ottamaan itse vastuuta
  • Mahdollisuuden kerryttää työkokemustasi mielenkiintoisissa tehtävissä
  • Monikulttuurisen, globaalin työympäristön
  • Näkyvän ja merkityksellisen työn
  • Tilaisuuden päästä tuottamaan ratkaisuja siitä, miten monimutkaisetkin asiat saadaan ilmaistua yksinkertaisesta
  • Mukavan työyhteisön yrityksen pääkonttorissa Oulussa, mutta myös maailmalla

 

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 28.07.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan elokuun 2019 loppuun mennessä. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Anna-Leena Kontio (040 940 2481 arkisin klo 9-15, sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com). 

 

Lisätietoja Studentworkista 

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.