(Poistunut julkaisusta)

Tekninen dokumentoija, kokoaikainen, Etteplan Finland Oy, Tampere
Etteplan Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020
Pidätkö dokumenttien parissa työskentelystä? Onko sinulla perusymmärrys 3D-suunnitteluohjelmista, ja omaat huolellisen ja tarkan työotteen? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme tekijä!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Etteplan Finland Oy:lle, kokoaikaista teknistä dokumentoijaa Tampereelle määräaikaiseen työsuhteeseen 31.5.2020 asti. Tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Teknisen dokumentoijan tehtävässä pääasialliset työtehtävät ovat varaosadokumenttien tekeminen ja ylläpito. Tehtävä edellyttää perusymmärrystä 3D-suunnitteluohjelmistoista, sekä kiinnostusta koneiden parissa työskentelystä. Tehtävä sopii hyvin henkilölle, jolla on soveltuva koulutustausta (esim. insinööri/DI), konepiirustusten lukutaitoa sekä huolellinen ja tarkka työote. Pidät myös asiakkaiden kanssa keskustelusta, ja omaat hyvän englannin kielen taidon.

Etteplan on yli 3.400 asiantuntijan kehittyvä globaali insinööritalo, joka haluaa muuttaa maailmaa suunnittelulla. Etteplanilla uskotaan, että tulevaisuuden tekniset haasteet edellyttävät erilaista, jäsennellympää ja fokusoituneempaa otetta. 

Etteplanilla on syvällistä näkemystä eri aloilta, ja he soveltavat uudenlaista ajattelua kolmella palvelualueella: suunnittelu, sulautetut järjestelmät ja IoT sekä tekninen dokumentointi. Henkilöstön asiantuntemus ja palvelutuotteet kattavat asiakkaiden tuotteiden koko elinkaaren.
Etteplanilla on yli 50 toimipistettä Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa ja Kiinassa, joten toiminta on aidosti globaalia. Virtuaaliset asiantuntijatiimit tarjoavat monia mahdollisuuksia niille, jotka suhtautuvat intohimoisesti uuden oppimiseen ja tiedonjakamiseen. Lue lisää osoitteesta: https://www.etteplan.com/fi

Pääasialliset tehtävät
  • Varaosadokumenttien tekeminen ja ylläpito

Odotamme sinulta
  • Tehtävään soveltuvaa tai loppuvaiheessa olevaa koulutusta (esimerkiksi konetekniikan tai automaatiotekniikan insinööri / DI)
  • Konepiirustusten lukutaitoa ja ymmärrystä 3D-suunnitteluohjelmistoista
  • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  • Pitkäjänteisyyttä, huolellisuutta ja tarkkaa työotetta

Tarjoamme sinulle 
  • Hyvän perehdytyksen
  • Mahdollisuuden päästä työskentelemään isoon insinööritaloon ja antamaan näyttöjä osaamisestaan
  • Kiinnostavia uramahdollisuuksia
  • Ammattitaitoisen tiimin tuen

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 16.02.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.