Tekninen dokumentoija, kokoaikainen, Comatec Oy, Vantaa
Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Tekninen dokumentoija, kokoaikainen, Comatec Oy, Vantaa

Osaatko tuottaa selkeää sekä informatiivista dokumentaatiota? Osaatko vaatia asioita tapahtumaan oikeaan aikaan oikeassa paikassa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekninen dokumentoija!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Comatec Oy:lle, teknistä dokumentoijaa 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Teknisen dokumentoijan tehtävässä toimit tärkeässä roolissa. Työnkuvaasi kuuluu pitää huolta siitä, että dokumentit ovat ajantasalla. Vastuullasi on tietojen kerääminen eri sidosryhmiltä ja niiden yhteen saattaminen yhteneväiseksi kokonaisuudeksi. Itsenäinen ja jämäkkä työote sekä uskallus tarttua toimeen ovat avain asemassa tässä tehtävässä. Jos sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai tunnet ERP:n kuin omat taskusi, on niistä etua työn haltuun ottamisessa. Työ tarjoaakin sinulle upean mahdollisuuden kehittyä teknisen dokumentoijan tehtävässä.

Comatec Group on kasvava ja kehittyvä mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektinhoitopalveluita tarjoava konserni. Comatec Group työllistää yli 500 asiantuntijaa 20 paikkakunnalla neljässä eri maassa. Yrityksellä on vahva kokemus niin työkoneista, hyötyajoneuvoista, materiaalinkäsittely- ja tuotantojärjestelmistä kuin kattiloista ja voimalaitoksistakin. 

Comatec Group tunnetaan erityisesti kyvystä toteuttaa teknologiateollisuuden mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnitteluun liittyviä haastavia toimeksiantoja. Heidän ratkaisunsa perustuvat yli kolmenkymmenen vuoden kokemukseen, ammattitaitoon ja rohkeuteen. Comatec Groupin tavoitteena on jatkaa vahvaa kasvua sekä olla alan halutuin yhteistyökumppani. Lisätietoja: https://www.comatec.fi/ 

Pääasialliset tehtävät

 • Vastaat teknisen dokumentaation keräämisestä sekä tuottamisesta
 • Yhteydenpito eri sidosryhmiin

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa teknillistä koulutustaustaa (Insinööri/DI)
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Tarkkuutta sekä jämäkkää työskentelyotetta

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta teknisen dokumentoijan tehtävistä
 • Kannustavan työyhteisön tuen, jossa pääset nopeasti osaksi tiimiä
 • Hyvän perehdytyksen
 • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistäsi tuetaan

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 04.08.2019, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytointitiimi (rekrytointi.tre@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1281205
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 4.8.2019
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Eveliina Roininen
 • Sijainti: Vantaa