(Poistunut julkaisusta)

Tekninen dokumentoija (kesätyö)
Raumaster Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Oletko sinä osaaja oikeassa paikassa?

Raumaster on juuriltaan raumalainen teknologiakonserni, joka toimittaa materiaalinkäsittelyjärjestelmiä energia-, sellu- ja paperiteollisuudelle ympäri maailman. Olemme oman alamme johtava toimija ja edelläkävijä.

Tärkein vahvuutemme muodostuu yli 300 rautaisesta ammattilaisesta, joiden osaaminen ja työnlaatu takaavat vahvan asiakastyytyväisyyden. Tämä yhdessä jatkuvan kehityksen kanssa on luonut 35 vuoden aikana vankan taloudellisen pohjan. Tasaisesti kasvava liikevaihtomme oli vuonna 2019 yli 150 miljoonaa euroa.

Meillä pääset mukaan projekteihin, joissa saat käyttää ja kehittää omaa osaamistasi. Monet Raumasterilla kesäisin työskennelleet ovat tehneet pitkän työuran konsernin palveluksessa. Ole yksi osaajista oikeassa paikassa – hae meille kesätöihin!

KESÄTYÖNTEKIJÄ TEKNISEEN DOKUMENTOINTIIN

Tehtäviisi kuuluu dokumentoinnin avustavat tehtävät, kuten projektikohtaisten käyttö- ja huolto-ohjeiden laatiminen sekä ohjeiden ja projektin muiden dokumenttien tallentaminen asiakkaan projektitiedon hallintajärjestelmään.

Toivomme hakijalta teknistä peruskoulutusta. Katsomme eduksi koneiden ja laitteiden tuntemuksen sekä konepiirustusten lukutaidon, toimisto-ohjelmien hallinnan ja hyvän kielitaidon (erityisesti suomi ja englanti).

Työ alkaa 4.5.2020 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa dokumentointiosaston päällikkö Pekka Tiilikka puh. 050 411 0464