(Poistunut julkaisusta)

Tekninen dokumentoija, kausityöpaikka
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020
Oletko energia- tai prosessiteknisesti orientoitunut ja kielellisesti lahjakas tekijä, ja etsit nyt paikkaa, jossa pääsisit yhdistämään vahvuutesi keskenään? Ehkäpä tässä onkin paikka juuri sinulle, sillä energia-alalla toimiva asiakasyrityksemme Nevel Oy etsii nyt kausiharjoittelijaa teknisen dokumentoinnin pariin! Mikäli uudet haasteet dokumentoinnin ja prosessien kuvantamisen parissa ovat siis sitä mitä etsit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Teknisen dokumentoijan roolissa tehtävänäsi on itsenäisesti tuottaa sujuvaa ja virheetöntä tekstiä niin suomeksi kuin englanniksikin. Toivomme sinulta ymmärrystä energia- tai prosessitekniikasta, jonka avulla pääset nopeasti kiinni tehtävänkuvaan. Dokumentoinnin tehtävien ohella vastuihisi kuuluu toimintaprosessien kuvaaminen, toteutuneiden projektien jälkilastentatiedon tuottaminen sekä varmistaminen, että kuvatut aineistot ovat toteutettu hyvin.

Tarjoamme


* Asiantuntevan ja mukavan tiimin ympärillesi
* Itsenäiset ja mielenkiintoiset tehtävät
* Joustavan työnantajan


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Dokumentoinnin tehtävät kuten malliaineistojen tekeminen, päivittäminen ja kääntäminen suomesta englanniksi
* Toimintaprosessien kuvaaminen ja varmistaminen että kuvatut aineistot on tehty hyvin ja ne ovat helposti löydettävissä
* Toteutuneiden projektien jälkilaskentatiedon tuottaminen
* Yllä olevien päätehtävien ohella lisätehtävinä voi olla tietojen hakeminen järjestelmistä

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. energiatekniikka tai prosessipuoli)
* Ymmärrystä energia- tai prosessitekniikasta
* Hyvät Office 365 -taidot (erityisesti Excel)
* Ymmärrystä MS Teamwork -ympäristön mahdollisuuksien hyödyntämisestä
* Erinomaiset taidot tuottaa täsmällistä, selkeää ja helposti ymmärrettävää tekstiä suomeksi ja englanniksi


Etsimämme henkilö on:


* Rohkea
* Itsenäinen
* Oma-aloitteinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Toukokuun alussa
* Kesto: 3kk, mahdollisuus myös keskustella lyhyestä jatkosta
* Sijainti: Vantaa, Dixi
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Nevel Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Nevel Oy on Vapo-konsernin omistama ja sen vastuulla on teollisen infrastruktuurin, lämmöntuotannon sekä kaukolämmön liiketoiminnasta ja asiakastoiminnoista vastaaminen Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Nevel tarjoaa asiakkailleen yhteiskuntaa hyödyntäviä, edistyksellisiä teollisuuden ja kuntien infrastruktuuriratkaisuja.