(Poistunut julkaisusta)

Tekninen dokumentoija, Kapotek Oy, Järvenpää
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Kapotek Oy:lle teknistä dokumentoijaa Järvenpäähän. Tehtävä on loistava tilaisuus päästä tutustumaan mekaanisten laitteiden valmistukseen ja teollisuuden prosesseihin jo opintojen aikana, sillä työ on osa-aikainen ja sinulla on mahdollisuus myös etätyöskentelyyn. Jos olet tuotantolaitteista kiinnostunut teknisen alan opiskelija, lue lisää ja hae paikkaa!
KUVAUS
Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset dokumentaatioon liittyvät tehtävät, kuten käyttöohjeiden laatiminen ja päivittäminen sekä ohjeiden kääntäminen suomen kielelle. Lisäksi huolehdit kääntämiseen liittyvien projektien koordinoinnista. Pääset osaksi pientä ja tiivistä työyhteisöä, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä esimerkiksi valmistumisen jälkeen. Työssä menestyminen edellyttää huolellista työskentelyotetta ja kiinnostusta perehtyä mekaanisten laitteiden toimintaan.

Alun perehdytysjakson eli ensimmäisten neljän viikon aikana töitä on 15 tuntia viikossa, jonka jälkeen normaali työaika on 10 tuntia viikossa. Tehtävä soveltuu siis loistavasti esimerkiksi opintojen oheen!

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa yrityksen sisällä
* Pienen ja osaavan tiimin tuen
* Mahdollisuuden etätyöskentelyyn


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Käyttöohjeiden kääntäminen suomeksi
* Käyttöohjeiden ja osaluetteloiden laatiminen
* Olemassaolevien käyttöohjeiden modifiointi
* Käännösprojektien koordinointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutusala (AMK / DI, esim. kone- tai mekaniikkainsinööri)
* MS Office-taidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen sekä kirjallinen taito


Eduksi katsomme CAD-osaamisen.

Etsimämme henkilö on:


* Huolellinen
* Oma-aloitteinen
* Järjestelmällinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk, mahdollisuus keskustella jatkosta
* Sijainti: Ahertajankatu 20, Järvenpää
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Kapotek Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Kapotek Oy on perinteinen tuotantolaitteiden maahantuoja. Toimintaamme kuuluu myös omaa valmistusta. Olemme erikoistuneet kuiva- ja märkäseulontaan, erilaisiin mekaanisiin kuljetinratkaisuihin, jätteiden-, rejektien sekä biopolttoaineiden käsittelyyn ja märkäsuodatukseen. Missiomme on olla johtava teollisuudenalojen ratkaisujen toimittaja. Näemme teollisuudenalojen prosessien potentiaalin ja pyrimme maksimoimaan niiden tuottavuuden.