(Poistunut julkaisusta)

Tekninen B2B-myyjä, Iisalmi-Kuopio
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Etsimme asiakkaallemme TOOLSille nyt TEKNISTÄ B2B-MYYJÄÄ Iisalmi- Kuopio talousalueelle.

TOOLS on Pohjoismainen markkinajohtaja teknisessä tukkukaupassa. Yritys on osa Momentum Groupin pörssiyhtiötä. Toolsilla on toimipisteitä Suomessa 27 paikkakunnalla ja yrityksen visio on olla asiakkaan paras valinta.

B2B-myyjän tehtävässä vastaat kenttämyynnistä TOOLSin tuote- ja palvelukonseptin mukaisesti. Saat pitkälti valmiin asiakaskunnan hoidattavaksesi, mutta tehtävänäsi on myös luoda uusia asiakassuhteita. Asiakaskuntasi koostuu teollisuuden alan toimijoista. Kartoitat organisaatioiden tarpeita ja räätälöit edustamistasi palveluista ja tuotteista parhaiten asiakkaitasi palvelevia ratkaisuja. Viihdyt kenttätyössä ja nautit päivittäisistä asiakaskohtaamisista. Olet taitava asiakassuhteiden ylläpitäjä.

Odotamme sinulta kokemusta B2B-myynnistä sekä aktiivista ja myyntihenkistä työskentelytyyliä. Olet tunnollinen ja sinnikäs työntekijä, joka motivoituu sekä tuloksista että tyytyväisistä asiakkaista. Koet olevasi ratkaisumyyjä, joka arvostaa aidosti asiakkaita, mutta osaa kuitenkin sulkea kaupan tilaisuuden tullen. Voit olla myös urasi alkutaipaleella, tärkeintä on kuitenkin asenteesi ja halu kasvaa teknisen myynnin ammattilaiseksi. Suureksi eduksi katsotaan kaupallinen koulutus ja tekninen alan osaaminen.

TOOLS yrityksenä tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön, valmiin asiakaskannan sekä laajan tuotevalikoiman työsi tueksi. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen tuotteisiin ja toimintatapoihin. Lisäksi saat jatkuvaa valmennusta kehittyäksesi työssäsi. Kannustava palkkaus muodostuu pohjapalkasta, provisiosta ja bonuksista työsuhde-etuineen. Pystyt itse vaikuttamaan ansioihisi omalla työpanoksellasi. Toimipisteesi sijaitsee Iisalmessa, mutta sinulla on mahdollisuus tehdä työtä myös Kuopiosta käsin.

Sinustako seuraava teknisen myynnin asiantuntija? Hyppää rohkeasti matkaan ja lähetä hakemuksesi pikaisesti palkkatoiveesi ja ansioluettelosi kera viimeistään 28.5.2018. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Lisätiedusteluihin vastaa Personalhusetin rekrytointikonsultti Miia Tarvainen p. 029 3231446 / miia.tarvainen@personalhuset-sg.com


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.