(Poistunut julkaisusta)

Tekninen assistentti
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Oletko kokenut ja käytännönläheinen teknisen alan osaaja vailla uusia haasteita? Etsimme nyt rakennusautomaatio-osastollemme käytännön teknistä ymmärrystä omaavaa assistenttia tiimiimme! Tehtävä sopii mainiosti myös uudelleen kouluttautuneelle.

Meille tärkeitä asioita ovat ympäristö, työhyvinvointi ja -turvallisuus sekä henkilöstö, josta pidämme huolen. Tervetuloa tiimiin, jossa arvostetaan kollegoiden työpanosta ja nautitaan esimiehen luottamuksesta. Meillä toimii aktiivinen Caveri-kerho, tuemme liikuntaharrastuksia ja konttorilla on vapaassa käytössä huipputason kuntosali sekä ohjattuja ryhmiä.

Assistentin tehtäviin kuuluvat mm:

  • Myynnin avustaminen tarjouslaskennassa
  • Projektipäälliköiden ja -hoitajien avustaminen työ- ja luovutuskuvien laadinnassa yms. dokumentoinnissa
  • Laitetilausten hoitaminen ja seuranta

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yksikönpäällikön ja projektipäälliköiden, sekä heidän tiimiensä kanssa. Olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen, hyvä organisoimaan, tulet toimeen ihmisten kanssa ja paineensietokykysi on hyvä.

Tekninen koulutustausta on toivottavaa, mutta sen voi korvata työkokemuksella. Menestyäksesi työssäsi sinun tulee osata lukea LVISA-suunnitelmia ja olla perillä projektien työvaiheista. Sinun tulee hallita MS-Word ja -Excel. Toivomme sinulta käytännön kokemusta ja ymmärrystä automaatio tms. sähköisen talotekniikan asennus- ja kytkentätöistä, AutoCAD-perusteiden osaaminen katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin yksikönpäällikkö Harri Korpijaakko, p. 040 577 4031. VMP Oyj toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa myös rekrytointikonsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Hae tehtävää 31.12.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta.