(Poistunut julkaisusta)

Tekninen assistentti
Realia Isännöinti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Etsimme nyt Helsinkiin Tekniseen palvelukeskuksen Pitäjänmäen toimistoomme joukkoamme vahvistamaan ammattitaitoista ja aktiivista

TEKNISTÄ ASSISTENTTIA

Tekninen palvelukeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Pitäjänmäellä osoitteessa Valimotie 17-19.

Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä teknisten isännöitsijöiden kanssa. Vastaat siitä, että asiakkaat saavat asiakaslupauksen mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöi­sen palvelun. Ratkaiset asiakkaan ongelmia, otat vastaan toimeksiantoja ja ohjaat ne tarvittaessa eteenpäin oikealle henkilölle. Työssäsi saat toimia itsenäisesti, kartuttaa osaamistasi ja olla mukana tärkeänä osana teknisen palvelukeskuksen toimintaa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (merkonomi / tradenomi) ja aikaisempaa työkokemusta assistentin tai sihteerin töistä sekä asiakaspalvelutehtävistä. Aiempi kokemus kiinteistöalalta on eduksi. IT-taitosi ovat ajan tasalla, käytät sujuvasti MS Office-ohjelmia ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Kokemus Tampuuri- ohjelmistosta auttaa sinua tehtävässä menestymisessä.

Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Työskentelet huolellisesti, tehokkaasti ja joustavasti myös ajoittain hektisessä työympäristössä. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 14.11.2018 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?e5ef1892. Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttajapäällikkö Tomson Holmlund numerossa 0400 515 519 tai sähköpostitse tomson.holmlund@realia.fi