(Poistunut julkaisusta)

Tekninen assistentti Porvoon Kilpilahteen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019
Oletko vastavalmistunut tai opintojasi viimeistelevä teknisen alan osaaja etsimässä uusia haasteita? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Borealis Polymers Oy:lle teknistä assistenttia monipuoliseen rooliin. Tarjolla on erinomainen mahdollisuus työskennellä kansainvälisessä yrityksessä, joka tarjoaa runsaasti kasvu- ja kehittymispolkuja uralle! Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää jo tänään, sillä aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista teknistä assistenttia Porvoon Kilpilahteen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Borealis Polymers Oy.
TYÖNKUVA
Teknisenä assistenttina tehtäviisi kuuluu muun muassa erilaisiin palavereihin osallistumista, läpikäytävien asioiden dokumentointia sekä kirjaamista järjestelmiin. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluu muita hallinnollisia tehtäviä ja käytännön järjestelyjä sekä selvityksissä avustamista. Käytännön järjestelyt voivat liittyä esimerkiksi kirjattujen toimenpiteiden läpikäyntiin ja havainnollistamiseen sekä kokousten valmisteluun. Tehtävässä tulet toimimaan kokeneen riskintarkastusten asiantuntijan työparina ja osaamisesi kasvaessa sinulla on mahdollisuus osallistua myös muihin tehtäviin ja projekteihin.

Tehtävässä tulet toimimaan osana petrokemian laitoksen teknisen kehityksen tiimiä, asiantuntevien kollegoiden tukemana ja sinut tullaan perehdyttämään tehtäviin sekä käytettäviin järjestelmiin. Määräaikaisuuden aikana sinulla on myös erinomainen mahdollisuus keskustella jatkosta.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulutausta (esim. kemia/prosessitekniikka). Voit olla esimerkiksi opintojasi viimeistelevä tai vastavalmistunut tekijä. Omaksut helposti uusia järjestelmiä ja sinulla on hyvät MS Office-taidot. Olet hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu, oma-aloitteinen ja reipas tekijä. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (DI/AMK), esimerkiksi kemian- tai prosessitekniikan parista
* Hyvät MS Office-taidot
* Kyky omaksua uusia järjestelmiä ja asioita nopeasti
* Oma-aloitteinen, tehokas ja huolellinen työskentelyote
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Aikaisempi kokemus prosessiteollisuuden tehtävien parista luetaan eduksesi rekrytointiprosessissa. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 31.03.2020 asti, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Porvoon Kilpilahti

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 8.11.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!
MUUTA TIETOA
Borealis Polymers on osa kansainvälistä Borealis-konsernia, joka työllistää tällä hetkellä noin 6 600 henkilöä ja toimii yli 120 maassa.

Polyolefiineja ja peruskemikaaleja valmistava Borealis Polymers Oy toimii Porvoon Kilpilahdessa, joka on Pohjoismaiden suurin öljynjalostuksen ja kemianteollisuuden keskus. Borealiksella on Kilpilahdessa kuusi tuotantolaitosta: olefiinit, fenoli & aromaatit, polyeteeni, polypropeeni, Borstar-polyeteeni sekä sekoitelaitos. Lisäksi toimipaikalla on kaksi tuotekehitykseen tarkoitettua koetehdasta ja innovaatiokeskus.

Kilpilahden toimipisteellä työskentelee noin 900 henkilöä ja se sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.