Tekninen assistentti Porvoon Kilpilahteen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2019
Oletko oma-aloitteinen ja joustava tekijä, jota kiinnostaa työskentely yhdessä öljy- ja kaasualan johtavista kansainvälisistä yrityksistä? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme teknistä assistenttia Porvoon Kilpilahteen. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista teknistä assistenttia Porvoon Kilpilahteen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet toimimaan osana isompaa suunnitteluyksikköä sekä toimimaan teknisten asiantuntijoiden oikeana kätenä. Toimenkuvaasi kuuluu esimerkiksi 2D-piirrustusten muokkaamista ohjeiden mukaan sekä dokumenttien syöttöä järjestelmään.
Tehtävissäsi tulet hyödyntämään erityisesti AutoCADia, Microstationia sekä asiakasyrityksemme omia järjestelmiä.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä alansa johtavassa biokaasun ja kemianalan kansainvälisessä yrityksessä. Sinut tullaan perehdyttämään tehtäviin sekä käytettäviin järjestelmiin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutus sekä tarkka ja huolellinen ote työntekoon. Omaksut helposti uusia järjestelmiä sekä työskentelet mielelläsi niin osana tiimiä kuin itsenäisestikin. Olet hyvillä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoilla varustettu tekijä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Relevantti koulutustausta (ammattiopisto tai AMK)
* Osaamista AutoCAD-ohjelmasta sekä kyky omaksua uusia järjestelmiä nopeasti
* Tehokas ja huolellinen työskentelyote
* Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
* Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito


Lisäksi työkokemus vastaavista tehtävistä luetaan eduksesi rekrytointiprosessissa. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 6 kk, jonka jälkeen tavoitteena rekrytoituminen

Paikka: Porvoon Kilpilahti

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 20.03.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on kansainvälinen teknologia-, suunnittelu- ja projektijohtopalveluiden ja ratkaisujen toimittaja. Työpaikan toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Porvoon Kilpilahdessa (noin puolen tunnin automatkan päässä Helsingistä).
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1252065
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Porvoo