(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija/projektinhoitaja, Epta
Jopia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2020

Löytyykö sinulta kokemusta kylmäalan töistä ja haluat päästä urallasi eteenpäin? Kylmäasentaja, nyt olisi tarjolla mielenkiintoinen tehtävä osaavalle tyypille!

Epta Suomi Oy etsii kauttamme TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA/PROJEKTINHOITAJAA Vantaalle.

Tekninen asiantuntija / projektinhoitaja osallistuu huoltopäällikön ja projektipäälliköiden tukena tekniseen asiakaspalveluun sekä projektien toteuttamiseen. Tehtävässä keskeistä on asiakaspalveluhenkisyys ja halu saada asioita aikaan. Hallitset kylmäprosessin alkeet kyetäksesi omaksumaan tuotteemme perusteellisen tuotekoulutuksen kautta. Olet joukkuepelaaja ja omaat itsenäisen sekä aloitteellisen työskentelyotteen. Toimenkuvaa ja tehtävää voidaan räätälöidä hakijan osaamisen perusteella. Työhön sisältyy jonkin verran  matkustamista kotimaassa. 

Sinulla on esimerkiksi kylmäasentajan tausta ja käytännön kokemus kylmäalan töistä. Sähkö- ja automaatioalan osaaminen on etusi. Tarjoamme oikealle henkilölle alan parhaat tuotteet, niihin perusteellisen koulutuksen, itsenäisen ja joustavan työskentelykentän, sekä osaavan ja aikaansaavan työyhteisön tuen.  

EPTA Suomi Oy on EPTA S.p.A:n (www.eptarefrigeration.com) suomalainen tytäryhtiö, joka toimittaa  suomalaisille päivittäistavarakaupan, ammattikeittiöiden, elintarvikelogistiikan ja -tuotannon asiakkaille asiakkaan tarpeen mukaisia kylmäratkaisuja. Palvelemme asiakkaitamme alan johtavalla tuotesalkulla, jonka keskiössä ovat omilta tehtailta tulevat kylmäkalusteet, -koneikot ja kylmätilaratkaisut. EPTA on Euroopan  johtava keskuskylmäkalusteiden valmistaja ja meitä EPTAlaisia on maailmaanlaajuisesti yli 6000 henkilöä. www.eptarefrigeration.com

Lisätietoja tehtävästä antaa Jorma Brusin numerosta 010 504 9994.

Kerro itsestäsi ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Työ alkaa heti sopivan osaajan löydyttyä, joten toimi nopeasti!