(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Kelan IT-palvelujen tärkein tehtävä on rakentaa järjestelmät, joilla Kela vastaa Suomessa asuvien sosiaaliturvasta. IT-palveluissamme työskentelee yli 750 asiantuntijaa pääasiassa Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa.

 

Haemme nyt Jyväskylään tai Helsinkiin kokenutta

 

Teknistä asiantuntijaa

 

Etsimme ammattitaitoista päätelaitteiden ja virtualisoinnin teknistä asiantuntijaa infran ylläpitoon ja kehittämiseen. Asiakkaanasi on koko Kela.

 

Tulevassa työssäsi toimit 3-tason järjestelmäasiantuntijana Citrix XenDesktop / XenApp –administraattori -tehtäväalueella. Päätelaitteiden (Thin Client) hallinta on merkittävässä roolissa. Katsomme eduksi Citrix ADC (NetScaler) ja Igel- osaamisen.

Sinulla tulee olla Windows -teknologian osaaminen palvelimista ja työasemista. Työskentelet vastuutehtävissä edellä mainituissa sovellusympäristöissä. Odotamme, että vuoden kuluttua pystyt itsenäisesti vastaamaan niistä. Tahtotilasi on loistaa teknisenä asiantuntijana.  

 

Hallitset seuraavat teknologiat: SCCM, MS SQL, Active Directory ja Group Policy.

 

Tuleva työyhteisösi on itsenäisesti toimiva, tekemisestä innostunut tiimi, jolle on ominaista myös ajoittaiset epäsäännölliset työajat. Tiimiin sopeutuu paineensietokykyinen, kriisitilanteessa toimintakykyinen ongelmanratkaisija, joka analysoi ja kommunikoi sujuvasti myös haastavissa tilanteissa. Ilmapiiri tiimissä on avoin, luottamuksellinen ja kannustava. Työ on monipuolista ja tarjoaa kokeneimmallekin asiantuntijalle haasteellisen ja uniikin tehtäväkentän.

 

Kelan IT-palveluissa sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti, päästä mukaan työyhteisöön, jossa viihdytään sekä päästä nauttimaan Kelan hyvistä työsuhde-eduista. Kela on perheystävällinen työpaikka.

 

Edellytämme valitulta hakijalta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä.

 

Kiinnostuitko?

 

Katso urasivumme ja hae tehtävää www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 29.11.2020. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo palkkatoiveineen. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Maria Rinta-Paavola, 0206340229 klo 16-17.