(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija
Aidon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Tule meille tekniseksi asiantuntijaksi

Muut puhuvat IoT:stä – me olemme tehneet sitä jo yli 15 vuotta. Aidonin ominta osaamista on sähköverkkojen älykkyyden kasvattaminen. Kehitämme laitteita, järjestelmiä, tietoliikenneratkaisuja, sovelluksia, analytiikkaa ja palveluja, joiden avulla asiakkaamme, sähköverkkoyhtiöt, pystyvät huolehtimaan luotettavasta sähkönjakelusta ja tuottamaan tarvittavat lukemat kuukausittaiseen sähkölaskuusi – ja ehkä jopa pienentämään sitä.

Toimialamme on siis koko yhteiskunnan arjen kannalta aivan ytimessä ja siihen liittyvää osaamista tarvitaan tulevaisuudessa yhä enemmän.

Etsimme nyt Jyväskylään Teknistä asiantuntijaa vahvistamaan Service Centerimme tiimiä. Tehtävänäsi on vastata siitä, että asiakasjärjestelmämme toimivat palvelulupauksemme mukaisesti. Toimit asiakasprojekteissa ja asiakaspalvelussa teknisenä tukena. Tehtäviisi kuuluu erityisesti asiakasjärjestelmäympäristöjen palvelutason monitorointi, raportointi ja mahdollisten ongelmatilanteiden selvittäminen. Osallistut myös edellisiin liittyvien työkalujen kehittämiseen tiiviissä yhteistyössä tuotekehityksemme kanssa ja pääset näin vaikuttamaan tulevaisuuden ratkaisuihimme.

Kokemus yritysten välisistä monimutkaisista järjestelmäympäristöistä sekä niiden monitoroinnista ja ongelmanratkaisusta esimerkiksi teknisessä asiakaspalvelussa antaa sinulle valmiudet tehtävässä onnistumiseen. Olet kehityshenkinen ja pystyt sekä itsenäisiin ratkaisuihin että työskentelyyn tiimin osana.  Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englantia.

Eduksi katsomme kokemuksen energia-alasta ja sinulla on mahdollisesti osaamista joistakin seuraavista: radioverkot, Azure, SQL, PowerBI, Grafana, Kibana, Powershell scripts, XML, ITIL.

Tarjoamme sinulle kiinnostavia töitä ja sopivasti haasteita. Vastapainoksi saat mahdollisuuden oppia ja kehittyä osana kansainvälistä ammattilaisjoukkoa, lähellä asiakkaitamme.

Jos kiinnostuit ja haluat esittäytyä tai keskustella tehtävästä tarkemmin, soita Liina Lehtoselle, 040 507 7294 mieluiten keskiviikkona 26.5. klo 14:00-16:00 tai maanantaina 1.6. klo 14:00-16:00.

Lähetäthän hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viivytyksettä mutta viimeistään 7.6. osoitteeseen recruiting(a)aidon.com