(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Asiakkaamme VTA-Tekniikka etsii teknistä asiantuntijaa kokopäivätyöhön. Uudet nykyaikaiset toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Pirkkalassa. VTA-tekniikan toimialaa ovat raskaan kaluston varustelu ja huoltotehtävät. Rekrytointi tehdään Workpowerin kanssa yhteistyössä.


Työpäiväsi
Tekninen asiantuntija vastaa huoltopisteiltä ja asiakkailta tuleviin kysymyksiin koskien laitteistoa ja tekniikkaa. Työtä tehdään pääosin tietokoneella ja puhelimella, työ on ongelmanratkaisua ja vastauksien etsimistä, tähän tarvitset myös englannin kielen osaamista. Valtaosa asiakkaiden ongelmista ratkeaa etänä, mutta satunnaisesti täytyy mennä itse paikan päälle "likaamaan kädet" asioiden selvittämiseksi.

Toivomme sinulta
- vahvaa teknistä osaamista joko työkokemuksen ja/tai koulutuksen kautta autotekniikan saralla
- aitoa kiinnostusta alaa kohtaan ja nopeaa oppimiskykyä
- hyviä IT-taitoja tiedon käsittelyyn
- vahvoja vuorovaikutustaitoja
- itsenäistä työskentelyotetta ja ongelmanratkaisukykyä
- hyvää englannin kielen taitoa sekä
- valmiutta satunnaisiin kotimaan matkapäiviin sekä oma auto kulkemiseen


Tarjoamme sinulle
Tarjoamme pitkäaikaisen työn vakavaraisessa yrityksessä hyvällä työporukalla. Työ on vaihtelevaa ja pääset kehittämään nopeasti omaa osaamistasi erilaisten asiakascasejen myötä. Työhösi sinulla on oman tiimisi tuki taustalla. Tässä työssä ei ole kahta samanlaista päivää! Työ alkaa määräaikaisella työsuhteella, ja jatkuu asiakasyrityksen omana vakituisena työntekijänä.


Hakuprosessi
Jätä hakemuksesi pikaisesti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Kuvaile hakemuksessasi osaamistasi ja aiempaa työkokemustasi, liitä mukaan oma CV ja palkkatoive. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja 

HR-koordinaattori Jonna Kanerva, jonna.kanerva@workpower.fi, p.045 139 7492
Asiakkuuspäällikkkö Lasse Lehtinen, lasse.lehtinen@workpower.fi, p. 040 676 2121

Avainsanat: tekninen asiantuntija, pitkäaikainen, kokopäivätyö, tekniikka, raskas kalusto, englanti