(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija
Tapiolan Lämpö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Toimintamme laajentuessa haemme vakituiseen työsuhteeseen

Teknistä asiantuntijaa

Työtehtäviin kuuluu mm. asunto-osakeyhtiöiden vauriokartoitukset sekä projektinhoito- ja valvontatehtävät. Kilpailuttamiseen liittyvät vaiheet ovat sinulle tuttuja ja pystyt viemään taloyhtiöiden korjaushankkeet läpi alkukartoituksesta kilpailutukseen, valvontaan ja vastaanottoon. Pöytäkirjojen ja muistioiden laadinta, sekä kartoitusten raportointi on sinulle tuttua.

Toimipisteemme sijaitsee Espoon Tapiolassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Asiantuntijatiimimme koostuu noin 15 ammattilaisesta, joten et varmasti jää yksin työtehtäviesi kanssa. Tehtäväkenttä on laaja, joka mahdollistaa vastuun ottamista suuremmissakin hankkeissa oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta taloyhtiöiden kanssa toimimisesta esimerkiksi teknisen isännöitsijän roolissa.

Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja pystyt tehokkaasti raportoimaan suorittamistasi katselmuksista asiakkaille ja viemään projektit maaliin saakka. Työssä edellytetään hyviä tietoteknisiä taitoja.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, johon sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omalla työpanoksellasi. Työsuhde-etuina tarjoamme mm. lounasedun ja 400€ / vuodessa hyvinvointirahaa. Tule mukaan tekemään kanssamme merkityksellistä työtä.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja keskustellaan lisää tai jätä hakemus!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Sami Holmberg sami.holmberg@tl-konserni.fi, p. 020 750 5490. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi 23.2.2020 mennessä Tapiolan Lämmön nettisivuilla.