(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

DNA yritysliiketoiminta, Tekninen Service Desk -asiantuntija

Hei Sinä, tule työkaveriksi tiimiimme!

Mitä työelämä DNA:lla on? Vastuuta, vapautta, joustavuutta. Kiinnostuitko? Hienoa, sillä haemme juuri sinua työkaveriksemme DNA yritysliiketoiminnan Service deskiin. Teet töitä palveluoperointi-osaston huipputiimissä sertifioitujen tietoliikenne- ja tietoturva-asiointuntijoidemme kanssa ja ratkaiset yritysasiakkaidemme teknisiä haasteita yhdessä Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä.

Haluatko mukaan ammattilaisten ryhmään menestyvässä yrityksessä, joka arvostaa ammattitaitoasi ja panostaa jatkuvaan osaamisesi kehittämiseen? Oletko teknologiaosaaja, joka haluaa jatkuvasti oppia uutta? Voit olla etsimämme henkilö! Panostamme voimakkaasti asiantuntijoidemme osaamisen kehittämiseen. Henkilöstömme saa käydä kursseilla sekä koulutuksissa oman kiinnostuksensa mukaan, minkä lisäksi kannustamme ammattilaisiamme osaamisensa sertifiointiin. Meillä saat työskennellä parhailla työkaluilla ja laajasti eri teknologioiden parissa. Teemme kaikille palkattaville henkilöille turvallisuusselvitykset, joka tulee olla selvitetty ennen palkkausta.

Hakijalta toivomme

 • Perusteet tietoliikenneverkoista (TCP/IP)
 • Perusosaaminen seuraavista alueista
  • palomuurit (Rauta tai pilvimuurit)
  • lähiverkoista (LAN & WLAN)
  • reititinverkkojen osaamista (WAN)
  • kokemus Ciscon/Juniper laitteiden käytöstä katsotaan eduksi
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa
 • Halua jatkuvaan oppimiseen.

Tehtäväsi kehittyvät jatkuvasti, joten on ensisijaisen tärkeää, että osaat kehittää itseäsi päivittäin. Tietotekniikka/tietoliikenne AMK koulutuksesta on hyötyä, kuten myös kokemuksesta asiakaspalvelu tai service desk työtehtävistä. Edellytämme kykyä kertoa omista suunnitelmista ja tavoista, joilla aiot ne toteuttaa.

Viihdyt tiimissämme, jos

Pystyt toimimaan ja kommunikoimaan haastavissakin asiakastilanteissa rauhallisesti ja selkeästi niin suullisesti kuin kirjallisesti. Työskentelyasenteesi on palveluhenkinen ja kykenet toimimaan oma-aloitteisesti, huolellisesti ja vastuullisesti. Meille on tärkeää, että erottaudumme kilpailijoistamme ensiluokkaisella palvelulla ja osaamisella. Siksi odotammekin sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä ja positiivista palveluasennetta. Haemme myös erityisesti ykkösluokan työkaveria, jonka kanssa on kiva tehdä töitä.

Olisitko sinä seuraava työkaverimme? Esittele itsesi tai vinkkaa kaverille 19.2.2020 mennessä! Terveisin koko Service desk tiimi.

Lisätietoja antaa: Omid Rokhsatzadeh puh. +358 44 044 2779, parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 8-15 tai s-postitse omid.rokhsatzadeh@dna.fi.

Kiinnostuitko? Älä kulje onnesi ohi, vaan hae välittömästi klikkaamalla alla olevaa linkkiä!