(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija
Realia Isännöinti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Etsimme nyt Helsinkiin Herttoniemen toimistoomme joukkoamme vahvistamaan ammattitaitoista ja aktiivista

TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA

Realia Isännöinnin Herttoniemen toimisto on nykyaikainen ja moderni isännöintitoimisto, jossa työkavereinasi työskentelee lähes 30 isännöintialan ammattilaista; isännöitsijöitä, teknisiä asiantuntijoita, kiinteistösihteereitä ja asiakaspalveluneuvojia.

Tehtävässäsi vastaat asunto-osakeyhtiökohteiden korjaushankkeiden valmistelusta, osakasmuutostöiden käsittelystä sekä työmaa-aikaisesta toteutuksesta (tarkastuskäynnit ja raportointi). Työssäsi hoidat vaihtelevia hankkeita yksittäisistä katselmuksista laajojen hankkeiden koordinointiin, hankkeiden kilpailutuksista toteutuksen loppuun, tietenkin oman osaamisen ja koulutuksen mukaisesti.  Kyky tuottaa kirjallista materiaalia selkeästi on etu. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden teknisten ja isännöitsijöiden kanssa ja palvelet asunto-osakeyhtiöitä Etelä-Suomen alueella, joten tarvitset työssäsi auton ja ajokortin.

Olet innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä, johon myös annamme tukea. Sinulla on tehtävään soveltuva rakennustekninen koulutus / tutkinto (esim. rakennusmestari, insinööri tai muu soveltuva). Eduksesi katsotaan asunto-osakeyhtiölain, rakennusalan yleisten sopimusehtojen ja rakentamismääräyskokoelmien tuntemus, rakennustekniikan osaaminen sekä kyky itsenäisesti tunnistaa, selvittää ja johtaa joskus hyvinkin monimutkaisia rakennusten vaurioprosesseja. Arvostamme aiempaa työkokemusta kiinteistöalalta. Tuntemus korjausrakentamishankkeiden valvonnasta ja työmaakäytännöistä on eduksi. Käytössämme on mm. Kotopro-raportointiohjelma, Tampuuri sekä monipuoliset toimisto-ohjelmat.

Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi itsenäistä ja ahkeraa työskentelyotetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 17.11.2019 osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?ad072660. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Antti Kumpulainen numerossa 040 637 7304 tai sähköpostitse antti.kumpulainen@realia.fi

Lue lisää Realia Isännöinnistä työpaikkana ja teknisen asiantuntijan tehtävästä:

https://www.realiaisannointi.fi/ajankohtaista/tekninen-isannoitsija-auttaa-vauriokartoituksissa-muutostoiden-valvonnassa-ja