(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija
Realia Isännöinti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Etsimme nyt Helsinkiin Herttoniemen toimistoomme joukkoamme vahvistamaan ammattitaitoista ja aktiivista

TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA

Realia Isännöinnin Herttoniemen toimistomme on nykyaikainen ja moderni isännöintitoimisto, jossa työkavereinasi työskentelee lähes 30 isännöintialan ammattilaista; isännöitsijöitä, teknisiä asiantuntijoita, kiinteistösihteereitä ja asiakaspalveluneuvojia.

Tehtävässäsi vastaat asunto-osakeyhtiökohteiden korjaushankkeiden valmistelusta, osakasmuutostöiden käsittelystä sekä työmaa-aikaisesta toteutuksesta. Valvot työmaasuorituksia, laadit valvontasuunnitelmia ja johdat rakennushankkeiden suunnittelua, kilpailutusta sekä toteutusta. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden isännöitsijöiden kanssa ja palvelet asunto-osakeyhtiöitä Etelä-Suomen alueella, joten tarvitset työssäsi auton ja ajokortin.

Olet innostunut itsesi ja työsi kehittämisestä, johon myös annamme tukea. Sinulla on tehtävään soveltuva rakennustekninen ammattikorkeakoulututkinto (rakennusmestari tai insinööri). Eduksesi katsotaan rakennusalan yleisten sopimusehtojen ja rakentamismääräyskokoelmien tuntemus, rakennusfysiikan ja –tekniikan osaaminen sekä kyky itsenäisesti tunnistaa, selvittää ja johtaa monimutkaisia rakennusten vaurioprosesseja. Arvostamme aiempaa työkokemusta kiinteistöalalta sekä korjausrakentamishankkeiden valvonnasta ja työmaakäytännöistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi itsenäistä ja ahkeraa työskentelyotetta, paineensieto- ja organisointikykyä, neuvottelutaitoja sekä yhteistyökykyä ja -halua.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 6.10.2019 osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a55fa6eb. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Antti Kumpulainen numerossa 040 637 7304 tai sähköpostitse antti.kumpulainen@realia.fi

Lue lisää Realia Isännöinnistä työpaikkana ja teknisen asiantuntijan tehtävästä:

https://www.realiaisannointi.fi/ajankohtaista/tekninen-isannoitsija-auttaa-vauriokartoituksissa-muutostoiden-valvonnassa-ja