(Poistunut julkaisusta)

Tekninen asiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Vahvistamme OP Toimitilapalvelut -yksikköä ja haemme nyt teknistä asiantuntijaa työskentelemään valtakunnallisesti. Toimipisteesi sijaitsee Kuopiossa.

TEKNINEN ASIANTUNTIJA

Tässä tehtävässä vastaat

Teknisenä asiantuntijana työskentelet valtakunnallisen OP Toimitilapalvelun asiakaspankeissa ja keskusyhteisön kohteissa talotekniikan asiantuntijana ylläpito-, muutos-, korjaus- ja uudisrakennushankkeissa.

Osallistut kiinteistöhuollon ja kiinteistöteknisen huollon johtamiseen ja huolto-ohjelmien kehittämiseen sekä varmistat omalta osaltasi kiinteistötietojärjestelmien ajantasaisuuden. Vastaat suunniteltujen työolosuhteiden toteutumisesta ja energiatehokkuudesta yhteistyössä kiinteistöpäälliköiden kanssa. Saat vastuullesi myös taloteknisten haasteiden ratkomisen ja viranomaisvaatimusten toteutumisesta huolehtimisen. 

Mitä odotamme sinulta

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta ja useamman vuoden kokemusta kiinteistötekniikan parissa työskentelystä, erityisesti LVIA-järjestelmien parissa. Tuntemuksesi kiinteistöjen ylläpidosta ja korjausrakentamisesta katsotaan eduksi.

Omaat erinomaiset yhteistyö- ja verkostointitaidot ja työskentelet mielellään monien sidosryhmien kanssa. Etsimme todellista tekijää, joka viihtyy käytännön tasolla. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja kykenet pitämään langat käsissäsi tiukoissakin tilanteissa. Hahmotat hyvin kokonaisuuden ja osaat priorisoida asioita luonnostaan.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen talotekniikan osaamiskentältä OP:n kehittyvässä ympäristössä. Tehtävä on itsenäinen, mutta ympärilläsi on asiantuntijoista koostuva ammattitaitoinen tiimi. Työskentelyäsi tukee myös muut yksikön osaajat.

Tehtävä on uusi ja se rakentuu ajan kuluessa ja myös tehtävään valittavan omien intressien kautta. Matkustuspäiviä tulee todennäköisesti viikoittain.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko tehtävästä? Matti Kohonen kertoo mielellään sinulle lisää puhelimitse +358 40 704 6605 (2.9. klo 15-16 ja 6.9. klo 14-15) tai sähköpostitse matti.kohonen@op.fi.

Hae tehtävää 8.9.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Lähetä hakemus ja kerro meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Liitä hakemukseen CV, saatekirje ja palkkatoiveesi.

Haastattelut pidetään mahdollisuuksien mukaan Vallilassa, Helsingissä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely sekä turvallisuusselvitys.